Bőrfeszesítő testápoló terhesség alatt?
Terhesség alatt ne használj bőrfeszesítőt, mert akkor pont az ellenkező hatást kell elősegíteni, tehát hogy minél könnyebben nyúljon a bőr, pláne a hason.
Jó zsíros, olajos krémekkel kend a pocakod, választhatsz direkt erre a célra készített un. stria elleni krémeket is.
Nekem is az volt az első gondolatom hogy a feszesítővel (ha tényleg feszesit) pont hogy rosszat teszel, mert ilyenkor sok sok zsír kell a bőrnek hogy nyúlni tudjon anélkül hogy megszakadna. Ha feszes lesz a bőröd nem tud nyúlni így megrepedhet. Én Baba testápolót vettem, illat menteset, pont eléggé zsíros, azzal kentem első terhességem alatt a hasamat és jó volt nagyon. Egy csíkom sem lett. Lehet hogy enélkül sem lett volna.
Most is azzal kenem magam a második babával. Ja és még mindig ugyan azt a flakont használom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!