Mit vigyek egy első trimeszterben lévő terhes barátnőmnek?
narancs, narancslé (nem koncentrátum, hanem facsart, szerintem Lidl-ben lehet kapni)
én majd megőrültem terhesen a narancsléért, mivel nagyon jól oltja a szomjúságot :) tuti a barátnőd is lehúz egy litert egy két óra alatt :) :)
mivel már nem szabad itókázni, és szoptatás végéig sem nagyon (ez a 9 hónap, illetve szerencsés esetben még további 22-24) én csináltam VIRGIN Pina Colada-t (kókusztej, ananászlé, tejszín) és azt ittam a barátnőimmel koktélos-kehelyből... mhmmmmm :) néha szabad bűnözni :) ilyen hozzávalókat vihetnél neki, biztos díjazza :)
Attól függ mit szeret :) én pl. imádom a túrós sütit/édességet, és abból nagyon finom egészséges édességet lehet készíteni.
(pl. túrókrém, pohárban, friss gyümölccsel, esetleg pürésített gyümölcsöt belekeverni a túrókrémbe :) nyami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!