Meddig negatív a kombinált teszt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 16:26
1/3 anonim válasza:
szia, mivel nem vagyok doki, ezért nem is biztos a válaszom, de azt hiszem 1:300 alatt van talán magas fokú kockázat, 1:300 és 1:1000 között közepes és 1:1000 fölött alacsony, vagyis akkor negatív, remélem nem írtam nagy hülyeséget, de én így emlékszem a saját kombinált tesztemre, de nyilván az a tuti, ha egy orvost kérdezel meg
2/3 anonim válasza:
Így van, ahogy az első hozzászóló írta. Csak annyi, hogy 1:250-től kezdődik a magas kockázat.
3/3 anonim válasza:
Igen, a magas kockázat 1:250-től kezdődik, de ez még mindig azt jelenti, hogy 250 terhességből csak 1 baba beteg. Közepes kockázatnál (1:250 és 1:1000 között) már javasolnak genetikai ultrahangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!