7 hetesen mehetek nyilvános fürdőbe? Napozással már kell vigyázni?
Szuper! :( 1 hete voltam először orvosnál, de mivel még se kiskönyvem, semmim nincs, így nem tudom mi a helyzet.
Megvizsgált, de nem mondta, hogy nyitott lenne a méhszáj. Elég alapos orvos, gondolom csak mondta volna, ha nyitva lenne és vigyáznom kellene.
Legközelebb kérdezz rá, és megnyugszol.
Nekem a doki azt mondta, inkább természetes víz legyen (tó, tenger, folyó), mint agyonvegyszerezett medencevizek. De ha strandolnál a fiaddal, akkor se áztasd magad benne.
Ha kaptam volna papírt, akkor nem itt kérdeznék. :)
Első gyereknél is így volt, magának felírt mindent, és amikor volt kiskönyvem, akkor átvezette a dolgokat.
Amit láttunk a monitoron, elmondta szóban (petezsák mérete, benne a szikhólyag), ezért gondolom, hogy csak felhívta volna a figyelmemet, ha nyitva lenne a méhszáj.
Inkább felhívom holnap a biztonság kedvéért.
Igen, muszáj felhívni, ez a biztos!
Köszi a válaszokat!
Kedves 1-es válaszoló!
Igen, én azt írom, hogy Isten ments, ne menj ilyen helyekre, amik veszélyeztetik a terhességet. Senki nem fogja megfogadni, mert annak ellenére, hogy felteszik ezt a kérdést, ők már eldöntötték, hogy mit szeretnének.
Hiába írok le tapasztalatot.
Szóval ne menj, inkább kerüld el a kockázatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!