Jó vitamin az Elevit?
Hallottam rossz dolgokat róla! Mit javasolnátok?
Az Elevittől állítólag nagy babák születnek. Én azt szedtem 3 hónapig és most áttértem az Aloe Vera-s vitaminokra. Az Elevitben szintetikus anyagok vannak, míg az Aloe Vera-s készítményekben természetes anyagok.
Nekem nagyon jó a vérképem, gondolom az Elevittől, mert előtte eléggé vashiányos voltam. Meg vagyok elégedve vele.
A hír nem igaz, hogy nagy babák születnek tőle. Azzal magyarázza ezt az orvosom, hogy ha tényleg így lenne, akkor minden kicsi babás anyukának receptre adnák az Elevitet, hogy egészséges súlyú gyermeke szülessen. A dokim szerint nagy babák akkor születnek, ha anyuka-apuka-felmenők is nagy babák voltak születésükkor. Minden jót, üdv 21 hetes kismami.
Nekem sincs semmi baj a vérképemmel, én is elevitet szedek. Szerintem jó vitamin.:) Van aki szerint meg nem.
Az, hogy hallottál rossz dolgokat róla az alapján ne ítélj, mert már mindenről lehet rosszat hallani. És attól hogy van akinek nem vált be, másnak még beválhat mivel minden embernek más a szervezete. Te is szedted 3 hónapig, így van tapasztalatod róla.
Ha pedig már áttértél másikra, nem értem miért kérdezed jó e az elevit. Gondolom a hallottak alapján már magadban "elítélted", így nincs miről beszélni nagyon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!