Ti hogy álltok azzal, hogy kölcsön kaptok ruhát családtagoktól, amiket vissza is kell adni? Másnak nem fura ez?
Én csak magamból indulok ki, de amit kölcsönadtam, azt azért tettem, mert nem féltettem. Valahogy a babákkal együtt jár a folt, ezt tudja az is aki adja.
De most mit aggódsz ezen? Nem kell, mondd meg és kész.
Egyébként én vagyok az aki 3 felől is kapta a ruhákat. Valahogy mégis annyi saját összegyűlt, hogy most a tesónak senkitől nem fogok elfogadni semmit, mert akkor megfulladnánk a ruhákban. :)
Ha neked fura elfogadni, meg félsz a foltoktól, ne tedd.
A kölcsönadásnak az a lényege, hogy vissza kell adni, nem??? Ettől hívják kölcsönnek. Ha nekem így ad valaki bármit, egyértelmű, hogy visszaadom.
Ha úgy adja, hogy nekem már nem kell, a tiéd lehet, az megint más. De te kölcsönadásról kérdezel, szóval nem, nem furcsa, sőt, szerintem normális, ha vissza kéne adni.
"akiktől kapnám első gyereküktől örökölné kölcsön az én babám!de mi is szeretnénk majd később kistesót,akkor megint kéregessem meg adjam vissza?" Ez fölött csak én nem siklottam el?
Kedves kérdező!
Örülj, h adnak neked KÖLCSÖN ruhát és nem kell egyből úgy indítani az első gyereknél, h még ruhákra is költeni kell. Ha problémát okoz a visszaadás, akkor mondd meg, h köszönöd, de nem szeretnéd, mert tervezel még gyereket és inkább megveszed a ruhákat magatoknak.
Én egy fizetést simán elköltöttem kismama ruhára, sokat nem is tudtam hordani belőle, mert egészen a múlt hétig feküdnöm kellett. NEKEM segítség lett volna, ha vkitől erre az időszakra kapok ruhákat, te pedig még azon is meg van sértődve, h most ezt vissza kell adni. Nyugodtan elköltheted rá te is azt a 100-150.000 Ft-ot, nem kell máson élősködni.
És akkor most pontozz le!
"Egyetértek az utolsó válaszolóval!Ettől félek én is!úgy vigyázzak majd rá mintha 10 milliót érne??"
Nyilván te is fogsz attól még venni a gyereknek ruhát, aztán te is azt majd nekik.
Elnézést kérek azoktól akiket megsértettem a kérdésemmel!
Kicsit furának tűnt ez a kölcsön dolog!de mindegy,nem vagyunk egyformák!
Még egyszer elnézést kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!