Aki végtörleszt, őneki van kp-ban annyi amennyi kell, vagy a családtagoktól kér kölcsön?
Nekem és családomnak sincs készpénzem. Ha lett volna, nem kellett volna a hitel. Nem is értem azokat, akiknek van pénzük, mégis felvették a chf hitelt (pl. politikusok, meg a kis diktátor...).
Ha a bank nem ad ft hitelt, akkor... nem tudom...
Nekünk a fundamenta jár le épp, amellett van egy kevés megtakarítás Ennyi a kézpénz. Ez a hitel kb. egyharmada. A többit szeretnénk ha megkapnánk forintalapú hitelben. Ha nem kapjuk meg, akkor csak előtörlesztés lesz a dologból.
Hogy miért vettük fel a devizahitelt? Mert akkor még nem volt fundamentánk, pláne nem egy lejárt.
Kedves Zimmzumm!
Írd már le légyszives nekem, hogy a válaszom melyik sorában van, hogy 180-on történő előtörlesztés marad ha nem kapunk forinthitelt?
Ugyanis akárhogy olvasgatom vissza a válaszom, én nem találok benne erre utalást. Én mindössze csak azt írtam amit akartam: "...marad az előtörlesztés..."
A 180-as végtörlesztésen túl is van élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!