Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?
Figyelt kérdés
Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?
Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.
Hogy csináljam?
2013. okt. 28. 16:09
1/6 anonim válasza:
Én egybe lefotóztam mindhárom csomagot (három helyről kaptunk ruhát) úgy, hogy nagyjából az összes ruha látszott (kupaconként 5 képet csináltam :D ) és az alapján raktam össze, mikor kinőtték :)
2/6 anonim válasza:
Én is lefotóztam őket,igaz én egyesével,és külön mappákba tettem,névvel ellátva.
Akkor adtam vissza,amikor kinőtte őket.Párat nem sikerült visszaadható állapotúra mosni,így azok helyett adtam mást.
3/6 anonim válasza:
A barátnőmmel megegyeztünk, hogy eleve megjelölve adjuk egymásnak, alkoholos filccel beleírtuk a gyerek keresztnevének a kezdőbetűjét.
Mást pedig lefotóztam.
4/6 anonim válasza:
Mi eleve olyanokat kaptunk, amiben kezdobetuk voltak (en is igy jeloltem meg a fiam ruhait), amiben megsem, azt lefenykepeztem. Mappakban vannak, hogy tudjam, kinek adjam majd vissza.
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy most lepontoztok, mert nem pont ez a kérdés, de én csak úgy kértem babaruhákat, ha nem kell visszaadni.. Mert ha kibolyhosodik, elhasználjuk stb.. akkor nem akarom azt hallgatni, hogy mégis mi történt vele.. Úgyhogy én ismerősöknek megmondtam, hogy bármilyen ruhát elfogadok, de csak akkor, ha nem kell visszaadni..
6/6 anonim válasza:
Én is fotózom, szépen mappákba rendezem, hogy kitől mit kaptam, olyan 2-3 db van egy fotón. Ha valami csúnya lesz használat közbe akkor kompenzálom a kölcsönadót új babaruhával, ami akkor lesz jó a gyerekének, mikor visszaadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!