Te szívesen kölcsön adnád?
Figyelt kérdés
Ma szól a barátnőm, hogy a kislánya náthás, adjam kölcsön az orrszívónkat! Az övé összetört és nincs pénze újat venni.2013. szept. 18. 20:46
1/31 anonim válasza:
Egy kézi orrszívó kb 600 Ft, ha arra nincs pénze, akkor mit esznek? Szerintem túl "intim" egy orrszívó ahhoz, hogy kölcsönadja az ember.
2/31 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy valakinek erre nincs pénze. Nem adnám kölcsön.
3/31 anonim válasza:
Nem!!! Én nem tudnám utána már a saját gyerekemnek is azt használni... Mondjuk én nagyon finnyás vagyok, inkább vennék nekik egyet.
4/31 anonim válasza:
Inkább az árát adnám kölcsön, de az orrszívót nem. Ez olyan mintha a fogkefém kérné kölcsön.
6/31 anonim válasza:
ha a barátnőm gyereke beteg lenne, és a barátnőm megkérne, adjam az orrsziporszit kölcsön, mert valamiért nekik nem jó, odaadnám... azzal a feltétellel, hogy ha kell azonnal, akkor gyorsan vissza kell adnia, és persze mossa ki, főzze ki (forralás 5 percig, és szerintem steril)
két dolog miatt. 1 - mert a barátnőm, és nem vagyunk egymással szemben irigyek és megbízok benne.
2 - mert EGY GYEREKNEK SZÜKSÉGE VAN RÁ, azért! ha közreműködhetek abban, hogy ne síkítson egy gyerek a veszettül nagy fájdalomtól amit egy esetleges fülfájás okoz, megéri nekem kölcsönadni. egy gyerek, akinek taknyos az orra, szegényke...
nem is értelek titeket... :(
7/31 A kérdező kommentje:
Én sem szívesen adom oda! Akkor nem én vagyok túl bunkó! El sem merném kérni mástól
2013. szept. 18. 21:10
8/31 anonim válasza:
én kölcsön adnám,a gyereket nézném,ki lehet fertőtleníteni...
9/31 anonim válasza:
Én is kölcsönadnám. Főzze ki utána, és kész.
Az már más kérdés, ha erre nincs pénze, mit esznek.
10/31 Jégtánc válasza:
Ha nagyon hirtelen kell és már nincs lehetőség sehol sem vásárolni akkor odaadnám max veszek én újat a lányunknak, ha még lenne idő újat vásárolni akkor megvenném neki.Fontosabb egy gyermek mint az agyalás hogy fúj.Mint ahogy előttem is írták.Ki lehet főzni,fertőtleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!