Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hét körüli kismamák hogy...

24 hét körüli kismamák hogy vagytok? Kisfiú vagy kislány a pocaklakótok?

Figyelt kérdés
Hasatok szokott fàjni? A frontot bírjátok?
2014. jún. 1. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon rosszul viselem a frontokat, néha keményedik a hasam, esténként pedig szúr a hasam alja. Második leányzót várom :)
2014. jún. 1. 10:15
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem is fájdogàl elég remdesen. :/

Mi lesz a neve? :)

2014. jún. 1. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Még nem sikerült eldöntenünk a nevet, de ez legutóbb is nehezen ment.. Te kisfiút vagy kislányt vársz? Nektek van már név?
2014. jún. 1. 11:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekünk fiú baba. :) Ha minden igaz, Dominik a befutó.
2014. jún. 1. 11:59
 5/13 ivilicious ***** válasza:
Nagyon nem bírom a frontot, baba nélkül sem, így főleg :( folyamatosan alszok elfele :D amúgy fiú lesz, és Kornél Krisztián
2014. jún. 1. 12:57
 6/13 A kérdező kommentje:

Pihenni kell! :) Hasad is fáj front alatt?

Engem leginkàbb ez visel meg.

2014. jún. 1. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én kedden töltöm a 24. hetet. Második gyermekemet várom és kisfiú lesz, Imre. Az apukája után kapja a nevét. :-)Van már egy 19 hónapos kislányunk. A front annyira nem visel meg, de szokott keményedni a hasam.
2014. jún. 1. 14:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Nekem szerencsére nem kemény, de annàl inkàbb fàj.

Vàrjuk még a kismamàkat!!!! :)

2014. jún. 1. 16:11
 9/13 Rea25 ***** válasza:
Szia! én is kedden leszek 24 hetes ,elég nehezen viselem a frontokat . Második baba lesz és kisfiú :) a hasam nem szokott fájni szerencsére...van már egy 6 éves kislányom
2014. jún. 1. 16:27
 10/13 ivilicious ***** válasza:
Kicsit fájdogál, estére, késő délutánra keményebb is :) de szerencsére semmi más problémám nincs azon kívül, hogy hamar fáradok és korán vagyok álmos is :)
2014. jún. 2. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!