Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogfájás, mit csináljak? 36...

Fogfájás, mit csináljak? 36 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Félek a fogorvostól. Nem, inkább rettegek, sajnos szó szerint (gyerekkori trauma, iskolafogászaton a fogorvos injekciós tűvel ijesztgetett állandóan). Nos, ez sajnos annyira elhatalmasodott bennem, hogy évekig sem mentem még a rendelők közelébe sem. Előző terhességem előtt nagy nehezen rávettem magam, megcsináltattam a fogaimat, sikerült találnom egy olyan fogorvost, akiben nehezen, de megbíztam. Ő sajnos már nincs. Azóta ismét rettegek, nem merek elmenni, rosszul leszek. De a fogaim is nagyon rosszak, húzni is kellene és sokat tömni. De egyszerűen nem megy. Viszont az egyik lyukas fogam fáj. Nem mindig, de időnként, mint most is. Gyógyszert csak akkor veszek be, ha már nagyon fáj, de tudom, hogy nem teszek jót a babának ezzel és el kellene mennem. De már most attól is félek, hogy megszülök viszont még akár időm is lehet. Mit csináljak ? Borzasztó ez így, már a fogaimat is szégyenlem, mert tényleg olyan rosszak :(
2014. máj. 30. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van időd bőven a szülésig, szóval akár nagyobb városba is elutazhatsz egy szakemberhez.

Én olyannyira félek a fogorvostól, hogy sajnos én is csak akkor látogatom, mikor halasztást már nem tűr.

Viszont, hamarosan mész szülni, a vajúdás és a fogfájás közös kombója horrorisztikus lesz.

Ne a fogfájás rontsa el a babád és a te pillanatodat.

Nem mellesleg, ha megszületik a baba addigra tedd rendbe magadat, mert sok időd erre nem lesz. Most míg van, menj és intézkedj. Inkább mist fájjon, mint a szülőszobán :-)!

2014. máj. 31. 10:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sok időm van, mivel a méhszájam nyitva, sokat görcsölök, a hasam lentebb ereszkedett.
2014. máj. 31. 11:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szegeny egyutterzek mert nekem most hirtelen 2 fogamat kellene megcsinaltatni. Az egyik egyszer csak letort, a masikbol meg kiesett az amalgam tomes amit az elozo terhessegem elejen tettek be 4 eve. Rettegek a fogorvostol mert akarhany kezelesen voltam mindegyik pokolian fajt, egyiknel raadasul 6 injekciot is kaptam, ott ultem egesz nap es mikor kihuzta azt hittem leszakad az allkapcsom.

Egy masiknal meg miutan kihuzta ugy fajt hogy elajultam, jo hogy apam akkor még ott volt.

Hugom majdnem ugyanigy jart az sztk-ban es emiatt csak maganfogorvoshoz jar. De azt mondja az jo mert extra eros fajdalomcsillapitot hasznal es kb. semmit nem erez. En is oda szeretnek menni csak meg nem gyult ossze annyi penz ra.

Szerintem te is inkabb magandokihoz menj mint ilyen hentesekhez.

2014. máj. 31. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, kedvesem, a rohadt fogaidat moshatod rendszeresen! Attól még bűzlik a szád, és rohadt gusztustalan látványt is nyújthat! Fúj! Irány a doki, már rég kellett volna!
2014. máj. 31. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!