Fogfájás, mit csináljak? 36 hetes vagyok
Igazából én nem tudom milyen érzés lehet, mert én ezektől nem félek.
De én arra gondolnék közben, hogy azzal, hogy a gyógyszert szeded az nem jó a babának! Főleg, hogy nem is sok fájdalom csillapító van amit szedhetsz!
Szerintem hívd a párod/anyukád/barátnőd... de persze olyat aki nem fél az orvostól és ő majd tud kicsit nyugtatni a rendelőben!
Mindenképp próbálj meg a baba miatt felülkerekedni ezen! Sikerülni fog a kis babád miatt! Nem jó neki a sok gyógyszer!
Sztem mindenképp próbáld meg! De ha tényleg nagyon nem megy akkor ne erőltesd! Max szülés után! Neh tényleg beinduljon a szülés :D
Nem értem, hogy egy felnőtt ember miért halogatja a fogászatot?
Ez nem olyan, mint a fejfájás, hogy majd csak elmúlik. Sőt, ahogy múlik az idő, egy rosszabb lesz, egyre nagyobb lyukat kell tömni, ami egyre fájdalmasabb is, a végén gyökérkezelés, majd húzás. Idő előtt nem maradnak fogaid.
Arról nem is beszélve, hogy minden terhesség előtt meg kell(ene) csináltatni a fogakat, ami nem is vészes, ha az ember amúgy is elmegy évente kontrolra.
Azt mondod, nagyon rosszak a fogaid. Akkor 100%, hogy tök büdös a leheleted is, csak te már azt sem érzed, mert hozzászokott az orrod. Hogy volt bárkinek is gusztusa gyereket csinálni neked???
Szerintem van még pár heted és keress egy jó fogorvost,hogy a legszükségesebbeket megccsinálja(évekig dolgoztam fogászati anyagokat forgalmazó cégnél,így ha gondolod tudok ajánlani).
Másrészt a 36.héten ha beveszel egy fájdalomcsillapítót nem fogsz ártani a babának,és ezt az orvos sógornőmtől tudom,mert én is rá voltam kényszerülve egy betegség miatt a terhesség végén
Ha Pesten, vagy legalább is a környékén laknék talán könnyebb dolgom lenne, de Kelet-Mo. kisvárosban lakom 2 fogorvossal, az egyik egy orosz barbár, a másik pedig elfelejt rendelni és 2 nap múlva kiesik a tömés.
Szerencsére nincs baj a leheletemmel, mert nem ápolatlanok a fogaim. Egyrészt örököltem a rossz fogakat, másrészt ugye saját hibámból nem csináltattam meg őket. De, rendszeresen mosom őket.
Nézz ki vmi közeli várost,ami elérhető könnyedén,és van ott jó fogdoki,hogy legalább a fájó,akut problémát megszünetsd.
Egyrészt mert elmúlni úgyse fog,minek szenvednél vele még heteket,márészt ha megjön a baba,az első hetekben nem fogsz még annyira sem eljutni,mint most.
Ha megírod privien,hogy merre laksz,szívesen utánanézek a dokiknak,mert a keleti részeken is jónéhány fogorvosssal volt a cégünknek kapcsolata
"Borzasztó ez így, már a fogaimat is szégyenlem, mert tényleg olyan rosszak"
Utána meg azt írod, hogy nem ápolatlanok.
Mondom, hogy te nem érzed, hogy rossz a leheleted. A környezeted meg biztos nem meri mondani.
A fogmosás csal elfedi a szagát pár percre.
Nem bántani, csak ösztönözni szeretnélek. Főleg terhesség után, mikor a baba egy rakás kalciumot elvont a fogaidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!