Kínai naptár kontra gyermek nem választás?
Ti hisztek benne? Van akinek bejött?
Barátnőm utólag nézte meg és neki mind a kétszer fiút írt és valóban, a második fia is már a pocakban van.
Én ezen felbuzdulva vissza néztem anyukámat a skála szerint. 3 gyermeknek adott életet. Mind a hármunkat a naptár helyesen "jósolta" meg. Durva :)
Nem hiszek az ilyesmiben!
De megnéztem... nekünk bejött! Kislányt ír, kislány lett!
Az angol nyelvű oldal szerint fiúnak születtem, a magyar szerint lánynak. A magyar viszont a sajátom nemét nem találta el. És azt a külföldi sem.
N
én végigvettem pár gyereket az ismerősi, családi, rokonsági körömből, és bizony pont az ellenkező nemnek születtek, mint ahogy a naptár írja.
amúgy sem lenne normális, ha így szelektálódnának a nemek... nem ilyen a biológia :)
Első vagyok
Megcsináltam az angol oldalon is ott fiút írt, akárcsak a kérdező által belinkelt oldalon. Egy másik magyaron viszont ikereket jósolt, holott egy babát várok és kislány :)
Egyik oldal sem jelzett nekem kislányt :)
Nekem kislányt "jósolt" de fiút várok.
Barátnőmnél bejött a kislány szóval 1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!