Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A cukrom 8.1 lett, de az...

A cukrom 8.1 lett, de az orvos nem küldött dietetikushoz, nem is említette. Nem baj ez? 30h km

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyit mondott, hogy naponta egyek mostantól 150 grammot, leírta melyik étkezésnél mennyit, és azt mondta, majd 10 nap múlva ad beutalót vércukor profilra. A kérdésem az lenne, hogy ez a normális eljárás?

2014. máj. 28. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 8,6 volt, voltam dietetikusnál, 175g CH-t ehettem, de nagyon éhes voltam mindig, ezért nem is tartottam be. Cukrot nem ettem csak, és édességet sem nagyon. Mégis jó volt utána az összes tesztebédem, majd szülés előtt közölte velem a főorvos, hogy maga nem is cukorbeteg. Pedig mennyi sütit meg tudtam volna zabálni. Amit mondhatok, az az, ha éhes vagy, egyél. Az sem jó a babának, ha éhezel.
2014. máj. 29. 16:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Igy, hogy lassan felszivodo es keves ch-t tartalmazo eteleket eszek, siman etek gyumolcsot. Mondjuk nem banant, hanem almat, epret, kortet... En is vekony voltam 48kgval kezdtem a terhessegez, most 56,5kg vagyok a betoltott 39. heten. Acetonnak se hire se hanva!
2014. máj. 29. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt én is simán ehetek, semmi gond, de nekem pusztán a gyors felszívódású ch-tól simán leesett a cukrom,ezért nekem minden kisétkezésnél kötelezően kiadták a fele gyors, fele lassú ch- bevitelt. Sőt nálam direktbe pl. ami után megemelték a ch bevitelt 240-re, javasolta az orvos és dietetikus akár a heti 2x durumtészta fogyasztását is, nem csak 1x, és a több kalóriabevitelt, lévén,hogy az aceton nálam ahogy írtam azért alakult ki, mert az én vékony testalkatom és a pörgésem végett több kalóriát használtam el, mint amennyi ch bevitelre beállítottak. és amit én még észrevettem és sok lánnyal tapasztalatcseréztünk ott a diabetológián: EGYÉNILEG MIND ELTÉRTÜNK ATTÓL,HOGY KINEK MI VÁLT BE . én amondó vagyok, saját magad tapasztald meg, mert írhatja itt akárki,hogy neki így vagy úgy volt tökéletes, nekem meg megint másképp, te lehet szintén más módon reagálsz a beállított és kialakított étrendre. újabb pl. rozskenyér nekem úgy az egekbe dobta mint a fene, ja és a túró is, ami elvileg nem dobja meg. ellenben: sosem dobja meg a krumpli, tésztafélék, tökéletes a graham, bakonybarna, probady kenyerek elfogyasztása után. és sok zöldség, én rengeteg karfiolt, brokkolit eszem, húsféléket, sovány felvágottat és sajtot, tejet nem iszom mert nem szeretem, cukrot egyáltalán még édesítő formájában sem fogyasztok, én így tudtam karbantartani, mára már se a cukorral se acetonnal nincs gond, 38.hetet tapossuk.
2014. máj. 30. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!