A cukrom 8.1 lett, de az orvos nem küldött dietetikushoz, nem is említette. Nem baj ez? 30h km
szia!
Nekem 7,6 volt és ugyan ez volt csak nekem 160-at kellett ennem de úgy meg éheztem.(le ment a cukorszintem 3,2-re)
én nem tartottam be amikor vissza kellett mennem előtte való nap figyeltem h. mit eszem mennyit és amikor vissza mentem 5,4 lett úgyhogy nem volt gond.
A barátnőmnek 10 lett a cukra neki kellett menni dietetikushoz.Azért próbáld betartani aztán majd meglátod.
Probalj meg kevesebb szenhidratot enni, es tobb olyan etelt amiben nincs. En peldaul mar semmilyen kenyeret nem eszem reggelire. Sokan fognak remiszteni, hogy milyen fontos a szenhidrat. Igen, de nem mindegy milyen. Mi itthon a terhessegi cukrom miatt mar teljesen attertunk a csokkentett szh. tartalmu taplalkozasra. Mig nem valtottunk en is nagyon szenvedtem az ehsegtol es meg ugy sem volt mindig tokeletes a cukrom. Szezammagliszt, gesztenyeliszt, kokuszliszt, lenmagliszt. En mar mindent ezekkel helyetesitek es ezektol nem lesz magas a cukrod, es nagyon egeszsegesek. Ha gondolod privatban bovebben beszamolok...
A verkepem majdnem tokeletes pedig a 39. hetben vagyok!
Amikor kérdeztem a dokit, hogy mit egyek,ha éhes vagyok, azt mondta sajtot.
Étkezésekhez egyél sok zöldséget, húst, azokban ugyebár minimális a CH.
Nekem is 8,1 volt. Kellett mennem dietetikushoz, én 175gr-ot ehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!