Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok voltam ügyelet...

15 hetes vagyok voltam ügyeleten görcsök miatt. Nenagyon múlik pedig kb 3000 mg magnéziumo eszek? Orvos szerint zárt méhszáj, pihenjek szedjem tovább.

Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy a meleg és viharos időtől fáj ennyire?
2014. máj. 25. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a front hatással van némely kismamára. Ezt mondta a dokim is. Én pl.alacsony vérnyomással és alvászavarral kínlódok. Lehet nálad kihozza a görcsöt. Ha hazakültek az ügyeletről, akkor csak nincs nagy gond. Hátha jót tesz a magnézium, de attól sem egy-két nap alatt lesz jobb. Jobbulást nektek!
2014. máj. 26. 02:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Én végig görcsöltem a terhességet. A legvégén már 5000 mg magnéziumot ettem naponta. Nálam a görcsök miatt nyílt is picit a méhszáj. 36+5 hetesen szültem egy egészséges 3500 grammos kisfiút.
2014. máj. 26. 02:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Így vagyok én is. már a 22. hétben vagyok de a hidegfront az még mindig görcsöket okoz. Már annyira nem erős, de az az volt nekem is. Pihenj sokat! Boldog babavárást!!
2014. máj. 26. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is végig görcsöltem a terhességet,de a méhszájam még az utolsó napokban is totálisan zárt volt,úgyhogy nyugalom.Szedd a magnéziumot,és nem lesz semmi baj.
2014. máj. 26. 07:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok jó alvó, hajnalban sokszor felébredek , utána meg bámulom a mennyezetet. Köszönöm pihengetek, bár most is érzem picit de nem kellemetlen csak tudomhogy van ott valami.
2014. máj. 26. 09:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nektek is boldog babavárást!:-)
2014. máj. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!