Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismama vagyok, de...

5 hetes kismama vagyok, de nagyon aggódom mert egész napfáj a hasam! Lehet ez a vetélés gyanuja?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy el fogsz vetélni, de szerintem mindenképpen konzultálj az orvosoddal, nehogy valami baj legyen. Így legalább te is megnyugodsz.
2008. júl. 29. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Magnéziumot szedsz? Az sokat segíthet. Az elején gyakori a görcsös fájdalom. Beszélj a dokiddal, és ne idegeskedj!
2008. júl. 29. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
ez természetes azt mondják,nekem is fájt a hasam elejében mindig
2008. júl. 29. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 6. héttől fájt az alhasam, és esténként azt se tudtam, hogy forduljak, hogy ne fájjon. Ez a hasi fájás 4-5 héten keresztül tartott (nem szedtem rá semmit), utánna megszünt. Üdv.: 20 hetes kismama.
2008. júl. 29. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Természetes a fájdalom szerintem, nekem olyan érzésem volt mintha bármelyik pillanatban megjönne.Ha görcsölsz akkor menj el dokihoz, biztos ír rá fel valamit, nekem Magneb6-ot írt fel az enyém.Ha oldalt fáj a hasad akkor természetes, a védőnőm azt mondta hogy nyúlnak a méhszalagok és azt érezzük.
2008. júl. 30. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondd el az orvosodnak is, az a biztos. Egyébként az első hetekben nekem is nagyon fájt a hasamalja meg a derekam. Néha úgy éreztem, hogy egy nagy vágás van rajtam... Ha jól emlékszem a 10 hétre elmúltak. Az első hetekben feltettem egy párszor a kérdést, hogy ha az eljén ilyen, milyen lehet a végén? :)

Mostmár kezdem megtudni azt is.

Inkább beszélj a dokiddal, és ne aggódj!

33 hetes kismama

2008. júl. 30. 07:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, én is ugyanígy voltam, aggódtam is egyfolytában de nem lett semmi gond. Ha nincs vérzés, akkor talán nincs baj.

Az orvosom magne B6-ot írt rá.

2008. júl. 30. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem mihamarabb fordulj orvoshoz, mert a hasfájás lehet vetélés előjele is (saját példámból tudom). Csakis az orvosod tud neked megfelelő tájékoztatást adni és kellően megnyugtatni!
2008. júl. 30. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a megnyugtató üzenetet!
2008. júl. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!