Staphylococcus okozhat barnas folyast?
Figyelt kérdés
Doki nem mondott rá semmit. Szerinte nem kell aggodni, pihenjek es ne erőltessem túl magam.2014. máj. 28. 13:26
1/7 A kérdező kommentje:
8+4 hetes kismama
2014. máj. 28. 13:34
2/7 anonim válasza:
Azért csak menj el más dokihoz. Nekem erre kell a sárgatest hormon pótlás- attól el is múlt szépen.
Ezt nyilván a dokid tudja, nem mi, de engem ez a válasz nem elégítene ki.
Ha fertőzésed van, azt pedig kezelni kell.
3/7 anonim válasza:
Csak akkor ha Staphylococcus Aureus fertőzésed van, mert magában a Staphylococcus nem okoz barnás folyást! Ez a baktérium mindenkinek a szervezetében megtalálható! Csak akkor van probléma ha találkozik más baktériumokkal.
4/7 A kérdező kommentje:
Duphastont kapok
Kettes igen s aureus talaltak candidaval
2014. máj. 28. 14:20
5/7 anonim válasza:
Akkor tényleg kezeltetni kell! Ne hagyd annyiban és szerintem is keress fel egy másik dokit!
6/7 anonim válasza:
Sztem nem az okozza a barnás folyást. Nekem ugyanez volt 5-6 hetes terhesen, és azt mondta a dokim nem tud rá mit írni, mert antibiotikumot nem ír az első 12 hétben. 12 hétesen megismételtük a tenyésztést, akkor már egy másik baci volt jelen, arra szedtem Augmentint, mondjuk nem múlt el, mert megvannak ugyanazok a tüneteim. Most Kliont használok.
7/7 A kérdező kommentje:
Persze kaptam ra gyogyszert csak kivqncsi voltam h ez okozharja e mert neha van neha mg nincs
2014. máj. 28. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!