Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok nekem olyan vitamint...

Leendő anyuka kérdése:

Tudnátok nekem olyan vitamint ajánlani? Ami nem túl nagy. Pl elevit gravida az sajnos nem tudom egészbe lenyelni mert ki hányom és egész picire össze kell vágnom minnél többen irjatok

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, bocsi, utánanéztem. a Pregancare-ben van a tabletta és mellette omega 3 kapszula egy csomagban, és a kettőt egyszerre kell szedni. (de ezt a csomagot csak 2. és 3. trimeszterben lehet az omega 3 miatt)

Egyébként most jelent meg az Elevit plus is, az is 25 százalékjkal kisebb kapszul mint a sima Elevit.

2014. máj. 27. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Femibiont szedtem végig, az omega 3-as kapszula kicsit nagy, de a vitaminbogyó teljesen lenyelhető méretű.
2014. máj. 28. 04:18
 13/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, a 18 hetes km

a lányom 39. hétre 3150 g-al született, és szinte minden nap szedtem a Femibiont, szoval nem hizlalja fel a babát nyugi:) a 13. héttől Femibion 400 van amihez van egy kis golyó omega 3 kapszula, könnyen lecsuszik, ha már láttál amugy normal omega3 kapszulat akkor ettöl megkönnyebbülsz, én anno nem terhesen is szedtem omega 3-at és az a kapszula tényleg NAGY, de ez nem...:)

2014. máj. 28. 07:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ igen baba összejött már 6 hkm
2014. máj. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!