Haho kismamik, ki van kiírva az uj évre?
Figyelt kérdés
Kinek lesz 2015 os kisbabaja?????:))2014. máj. 27. 20:15
21/25 A kérdező kommentje:
Hat akkor nagyon boldog babavarast kívánok minden csajszi nak :) kitartast :)
2014. máj. 28. 12:20
22/25 anonim válasza:
Sziasztok!Nekem 2015. 01.13.-ra írja a kalukulátor. Viszont picit aggódom, mert 6hét6 naposan még nem láttak szívhangot. Neketek mikor látták először?
23/25 Margit84 válasza:
Én tegnap voltam először 8 hét 3 naposan . Viszont, méret alapján csak 7 hetesnek írja... remélem behozza a lemaradást..
24/25 anonim válasza:
Nem biztos, hogy be kell hoznia a lemaradást, főleg ha később fogant. :) Nekem is 8 hetesnek kellene lennem menzesz szerint, de mivel egy héttel később volt ovulációm, így ma vagyok 7 hetes. :)
25/25 Margit84 válasza:
Kedves Utolsó! Remélem így lesz :) korábbi vetélés miatt kaptam Utrogestant 3 hétre elegendőt, akkor kell visszamennem kontrollra. Remélem akkor is minden rendben lesz. Addig kicsit izgulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!