Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Integrált tesztnél a 12. heti...

Integrált tesztnél a 12. heti vérvételre éhgyomorra kell menni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy minden vérvételre éhgyomorral kell menni.
2008. júl. 29. 19:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát az elég kemény lesz akkor, mert először uh-ra kell mennem, ahol a fél város ott fog ülni, és utána kell elmennem a vérvételre, ahol a város másik fele fog ülni. Lesz vagy du 1 óra, mire bekerülök.
2008. júl. 29. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem rég voltam 12. hetes vérvételen és, igen sajna éhgyomorra kellett menni, meg is kérdezték. És vizeletet is kellett adni ezért nem árt ha előtte iszol. Kitartás! 14 hetes kismama
2008. júl. 29. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Én voltam Integrált teszten és nem kell éhgyomorra menni! Ez 100%. És második alkalommal se!
2008. júl. 29. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam integrált teszten és nem éhgyomorra kellett menni. Ez azért is lett volna bonyolult, mert késő délután volt a vizsgálat.
2008. júl. 29. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben kell éhgyomorral menni ha sima vérvételről van szó és a te, tehát a kismama értékeiről. Az integrált teszt viszont a te véredből de a magzat rendellenességeinek elsősorban a Down kór kiszűrésére szolgál. Ebben az esetben NEM KELL ÉHGYOMORRAL menni, csak zsíros ételt nem célszerű előtte fogyasztani. Ez tuti fix 1000%. Én az Istenhegyi Klinikán csináltattam már 2x , mivel a második gyerekkel is már az utolsó harmadban vagyok.
2008. júl. 29. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett eddig egyik vérvételre sem éhgyomorra menni,. A doki azt mondta, hogy majd a cukorterhelésesre kell csak.

17 hetes kismami

2008. júl. 30. 06:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

BIZTOS, hogy nem kell éhgyomorra menni, mert én is voltam már átestem a 2. teszten is, és ehettem előtte!!! Csak nyugodtan egyél, igyál!

16 hetes kismama

2008. júl. 30. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!