Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettentő fáradtság, apróbb...

Rettentő fáradtság, apróbb mensis görcsök, baba alig mozog, nehéz légzés mitől lehet? 36 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 17:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálatos, de bocsi ez nem a kérdéshez tartozik. Légyszi ezt priviben intézzétek el.
2014. máj. 27. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
De igen, a kérdéshez tartozik!
2014. máj. 27. 20:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem tartozik. Van már egy gyerekem, tudom mikor mire kell figyelni, mennyit kell neki mozognia. Lehet, hogy nem volt érthető a kérdésem de a lényegem annyi volt, hogy az előző napokhoz képest ma kevesebbet mozog, inkább nyomkodja ki magát.
2014. máj. 27. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:

De a kérdéshez tartozik! Menj orvoshoz!

Nekem a 4. gyerekem halt meg 36 hetes terhességi hétben. Magára tekerte a köldökzsinórt! Tehát minden terhesség más!

A kevés mozgás többnyire valami problémára utalhat!

2014. máj. 27. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Ne haragudjatok, de a rémtörténetek valóban nem a kérdéshez tartoznak. Szerencsétlen kismamára a frászt hozzátok rá. Max. annyit lehet írni, hogy ha nem mozog vagy lényegesen kevesebbet mozog, akkor orvos, mert nem játék.

Szerintem a front és az időjárás játszadozik veled. Ha komoly baj lenne, akkor úgyis éreznéd. Vannak napok mikor kevesebbet mozognak vagy inkább csak nyomkodják ki magukat. Nekünk sem minden napunk egyforma. Ha holnap is kevésbé aktív, akkor egy telefont vagy egy uh-t megér a dolog, hogy megnyugodj te is.

De mondom engem is megvisel ez az idő. Folyton aludnék, tompán fáj a fejem. Nekem is nyomkodja ki magát a babóm. Görcseim is vannak enyhék.

36 hkm

2014. máj. 27. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok ez botrány! Iszonyatosan sajnàlom a történteket, de ezt megkérdezni egy aggodó kismama kérdése alatt pofátlansàg! Van itt üzenet opció!!!

A segìtő szàndék értèkelendő, de azért nem kell rögtön az ördögöt a falra festeni.

A babàknàl sincs két egy forma nap, ràadàsul nagy hőingadozàsok közepette vagyunk, nem csak minket visel ez meg.

2014. máj. 28. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!