Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ihatok néha egy kis citromos...

Ihatok néha egy kis citromos sört?

Figyelt kérdés
Nyáron nagy melegben mindig jól esett 1-2 sör. Most, hogy terhes vagyok, nyilván lemondtam az alkoholról, de azért néha-néha, nem rendszeresen megihatok egy citromos sört? Egyrészt az íze miatt is hiányzik, másrészt, ha társaságban vagyunk, mindenki iszik sört vagy bort, én úgy gondolom egy citromos sör nem árthat, de azért kikérem a véleményeteket erről.
2014. máj. 27. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
kolerával XDXD ez a nap vicce
2014. máj. 28. 14:08
 22/28 ivilicious ***** válasza:
Persze nem szó szerint azzal,de na :D rossz dolgok vannak benne, az a lényeg.
2014. máj. 28. 14:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Mégis milyen rossz dolog lehet egy sörben???
2014. máj. 28. 14:23
 24/28 ivilicious ***** válasza:
A borsodiban? nézd meg az összetételét, és vesd össze pl. egy jó minőségű sörrel :) főleg a borsodi ízesítettjeit.
2014. máj. 28. 14:47
 25/28 Vilcsianyuja ***** válasza:
55%

Egy kicsit kiegészíteném a válaszomat, mert egyébként terhességen és szoptatáson kívül akár napi rendszerességgel is szoktam inni egy-egy pohár vörösbort este. De nehogy már "elvessem a borjúmat" (nagymamám kifejezése, de ide most különösen találó...), ha terhesen nem ihatok egy pohárral... hát nem vagyok én alkoholista, hogy problémát jelentsen, ha bor helyett mondjuk éppen egy alkoholmentes sört vagy egyszerűen egy gyümölcsteát iszom. De 2db borban és 5 dl sörben annyi alkohol van, mint 4 cent töményben, már pedig szerintem égetett szeszeket senkinek sincs esze ágában sem terhesen vagy szoptatósan iddogálni. Akkor bor/sört miért? Még egy-egy alkalommal se. Persze csak egész egységnyi, pohárnyi/korsónyi adagról beszélek, mert ahogy írtam, pár korty szerintem simán belefér.

Az pedig, hogy a kismamák mindent ehetnek/ihatnak, amire csak kedvük szottyan, azért nyilván nem az egyébként bizonyítottan káros, mérgező anyagokra értendő... Már pedig az alkohol káros, és mutasson nekem valaki egy klinikai tesztet, ahol bizonyítják a már ártalmas mennyiséget... Mivel hálistennek nincsenek már elvetemült Mengelék a kutatóorvosok körében (legalábbis nagyon remélem), ilyen vizsgálatok soha nem lesznek, tehát amit egy kismama megtehet a gyerekéért, és nem mond le rendkívül fontos dolgokról általa, az az alkoholfogyasztás kerülése. És pont.

2014. máj. 28. 14:48
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

"na, csak igyatok alkoholt bőven, mert a terhesség nem betegség!!! Nem normális, aki így gondolkodik. Akkor dohányozzatok, meg kábszerezzetek is nyugodtan, plusz zabáljátok a gyógyszereket! Na, ebből nem beteges, hanem idegroncs, zavart gyerekek születnek. Pedagógusként ezt látom. Deeee egészségetekre!"

Az év vicce megszületett :D

Te nem vagy normális, hogy így gondolkodsz. Biztosan a "pedagógusi" végzettséged mellett meg van az orvosid is.

Azt már nem is értem, hogy hogy jön ide a gyógyszer a dohány és társai.

Arról már nem is beszélve, hogy egy ilyen idióta és hülye pedagógusra nem bíznám a gyermekem. Látszik, hogy milyen jó oktatásban részesültél.

2014. máj. 28. 15:36
 27/28 anonim ***** válasza:
#10/26 Apa te vagy az??!
2014. máj. 28. 18:08
 28/28 anonim ***** válasza:
38%
Idióták! Ennyi buta nőt egy helyen! Na, csak igyatok sört meg bort!Terhesen!
2014. máj. 28. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!