Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ihatok néha egy kis citromos...

Ihatok néha egy kis citromos sört?

Figyelt kérdés
Nyáron nagy melegben mindig jól esett 1-2 sör. Most, hogy terhes vagyok, nyilván lemondtam az alkoholról, de azért néha-néha, nem rendszeresen megihatok egy citromos sört? Egyrészt az íze miatt is hiányzik, másrészt, ha társaságban vagyunk, mindenki iszik sört vagy bort, én úgy gondolom egy citromos sör nem árthat, de azért kikérem a véleményeteket erről.
2014. máj. 27. 14:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%

Érdekesek ezek a pontozások. Aki azt írja, hogy ne igyon felpontozzák, aki azt írja igyon pedig lepontozzák. Szánalmas.

Lehet inni alkoholos sört is terhesség alatt. Nem ártalmas a babára egyáltalán. Az orvosom azt mondta, hogy bármit ehetek, ihatok és csinálhatok terhesség alatt. A vörös bor pedig egészséges ha már itt tartunk.

Elmondanám, hogy a terhesség NEM BETEGSÉG!

Nyilván le leszek pontozva, de kit érdekel, csak nevetek az ilyen bugyuta embereken. Jajj ezt nem lehet, jajj azt nem lehet, szegény gyereket is óvják még a széltől is, de azt elfelejtik, hogy abból a gyerekekből lesznek a betegesek.

Visszatérve... terhesség alatt nem lehet enni se ezt se azt, az ilyen nyámnyila kismamák megvonnak maguktól mindent. Röhejek és nevetséges.

2014. máj. 27. 17:50
 12/28 anonim ***** válasza:
43%
Én a férjemmel 2-3 hetente kiszoktunk bontani egy doboz citromos sört a felét ketten megiszuk a fele megy a csapba. Nekem nagyon jól szokott esni, hozzáteszem terhességem előtt egy kortyot nem tudtak lenyomni a torkomon, most pedig kívánom ennyi. Egészségedre! 35 hkm
2014. máj. 27. 17:52
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Én vmelyik nap hallottam,h a sör tejszaporító, nem tudom,h igaz-e. De ha jólesik annyit nyugodtan megihatsz.
2014. máj. 27. 19:10
 14/28 anonim ***** válasza:
26%
na, csak igyatok alkoholt bőven, mert a terhesség nem betegség!!! Nem normális, aki így gondolkodik. Akkor dohányozzatok, meg kábszerezzetek is nyugodtan, plusz zabáljátok a gyógyszereket! Na, ebből nem beteges, hanem idegroncs, zavart gyerekek születnek. Pedagógusként ezt látom. Deeee egészségetekre!
2014. máj. 27. 19:42
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

De bakker! Könyörgöm! Egy kib.szott 2,5 %-os citromos sörröl van szó, nem arról, hogy vedelje a pálinkát meg nyomja magába a cuccot!

Csak ne ilyen csökött agyú pedagógus tanítsa a gyerekemet!

2014. máj. 27. 20:03
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Utálom ezt a "naaaagy anyáskodást". Semmi baja nem lesz a gyereknek, ha egyszer-egyszer megiszol egy doboz sört, vagy egy pohár vörösbort. Én mióta állapotos vagyok egyfolytában vörösbort látok a lelki szemeim előtt, pedig előtte fehérbort ittam mindig, vöröset nem szerettem. A RENDSZERES alkoholfogyasztás tiltott. Az, hogy néha-néha megkívánjuk,istenem... Én is azt vallom, hogy a terhesség nem betegség, hogy mindenről le kelljen mondanom, amit szerettem eddig, vagy épp most szerettem meg. Normális kereteken belül bmi fogasztható ami jól esik. Más meg szenvedje végig az összes terhességét, ha lemond arról, amit épp megkíván (akár sör, akár étel).
2014. máj. 27. 20:29
 17/28 anonim ***** válasza:
16%
Szó nincs arról, hogy a terhesség betegség lenne, és hogy mindenről le kell mondani, de az alkohol miért nem tartozik ide? Akkor ha egyáltalán nem káros az alkohol, akkor a megszületett gyereknek miért nem adtok???
2014. máj. 27. 20:39
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Azért nem tartozik ide, mert jól esik néha. Ahogy a tatar beefsteak is, vagy a velős kenyér. Ha nem viszed túlzásba, semmi bajod nem lesz. Egyik gyerekemnél sem áldoztam fel magam az "anyaság szent oltárán". Egészségesek, kiegyensúlyozottak, jó tanulók, boldogak. És igen, belenyalhatnak néha a borospoharamba, vagy sörös dobozomba, ha kíváncsiak az ízére. Úgyhogy mint látod nem a minimális alkoholfogyasztáson múlnak a dolgok. Akinél meg igen, azt hívjuk természetes szelekciónak.
2014. máj. 27. 20:57
 19/28 anonim ***** válasza:
78%

Ha a nyári melegben megiszol alkalmanként egy-egy kis sört, nem hinném, hogy felelőtlen lennél, és bármilyen bajt okoznál a babádnak.

Ezt azért nem kéne egy kalap alá venni az alkoholfogyasztással, hogy valaki pálinkát meg röviditalt vedel.

Ez olyan, mint mikor vki megkérdezi, hogy rácsaphat e jelzésértékkel a kisgyereke kezére mert rosszalkodik, és rögtön az jön ki a válaszokból, hogy anyuka üti-vágja veri és bántalmazza a gyerekét. :(

Szóval szerintem egy-egy alkalomszerűen elfogyasztott citromos sör nem hinném, hogy ártalmas lenne a terhesség alatt. Főleg, ha alkoholmenteset iszik.

2014. máj. 27. 22:21
 20/28 ivilicious ***** válasza:
23%
Én nagyon kívánom így terhesen a sört (látszik,hogy fiam lesz:D ) ,általában az alkoholmenteset tolom,de néha becsúszik 1 alkoholos is, 1-2 korty vagy 1 deci, szerintem nem gáz, ha jó a sör. Például a borsodit ne idd,mert tele van minden kolerával.
2014. máj. 28. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!