Én ha kívánom iszok egy pohárral. jobb, mint a kóla vagy más bubis szörpök.
12 hkm
2014. ápr. 24. 22:47
2/10 anonim válasza:
Miért nem ihatnál?
2014. ápr. 24. 22:51
3/10 anonim válasza:
Én mindegyiknél végig ittam, és ettem mindent ami jólesett.Alkoholt nem! Semmi bajom, bajuk nem lett.
2014. ápr. 24. 22:57
4/10 A kérdező kommentje:
Anyósom mondta, hogy hasfájós lesz a baba ,ha sok szénsavasat iszok.
Na megmutatom holnap neki a válaszokat.
Köszi mindenkinek! :)
2014. ápr. 24. 23:11
5/10 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok! A terhesség alatt és szoptatás alatt is végig ettem ittam pl:borsót, babot, káposztát és mindent amit írnak hogy nem ajánlott.Semmi bajuk nem volt, nem fájt egyiknek sem a hasa.Most 2 éves a pici még szopik.Talàn ezért is van ilyen sok tejem mert nem nélkülöztem.Ami jólesik egyed igyad.Ha megszületik akkor majd meglátod hogy az étkezésed befolyásolja e a pocakját.A terhesség alatt is átmennek az ízek és így kevésbé lesz talàn válogatós meg lehet hogy pont ezért nem lesz hasfájós mert hozzászokik.
2014. ápr. 24. 23:19
6/10 anonim válasza:
16+4 hkm vagyok. Eddig kb
. csak szénsavasat ittam,mert nem bírok mást meginni. Azt mondták nem baj,csak a puffadás miatt nem ajánlott,de ha Te nem puffadsz tőle... :)
2014. ápr. 25. 06:19
7/10 anonim válasza:
Igen,ha nem puffatsz tőle nyugodtam ihatsz!
2014. ápr. 25. 06:29
8/10 anonim válasza:
Egesz terhessegm alatt csak szensavasat ittam. Mas nem oltja a szomjamat. A lanyomnak semmi baja nem lett. Oke nem mondom a kajaktol amiket ettem ki kellett tapasztalnom h mit ehetek es mit nem. De nem attol fajt neha a hasa mert terhesen szensavasat ittam. Ez oltari baromsag. Ez olyan ha eg a gyomrod nagy haja lesz. Ha beutod vmidet neki is ott lesz vmi hibaja. Nem kell am minden mende-mondanak bedolni.
2014. ápr. 25. 06:55
9/10 anonim válasza:
én is úgy hallottam hogy a puffadás miatt nem ajánlják. az anyósod tipikus az a nő aki mindent mindenkinél jobban tud. volt hogy mentünk vásárolni és venni akartunk savanyúságot és a párom mondta hogy rám bízza, erre kértem erős pepperóni paprikát. ha nem az a bitang erős két-három darabot eszek evésenként szeretem ha csípős... erre az eladó nő mondta (amúgy aranyos és szoktunk vele beszélgetni) hogy nem szabad ilyenkor erőset enni. én meg, nem baj bele fér. tehát nem kell tartani mindentől. ha megnyugtat inkább a védőnőtől kérdezd meg vagy a dokitól de nem fogják tiltani, volt hogy hallottam hogy egy doki az émelygős anyukának hideg kólát ajánlott...
tehát, ha jól esik nyugodtan, nem sokan bírják éjjel nappal a sima csap vizet. :)
2014. ápr. 25. 11:38
10/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne inni?
Én ugyan úgy ettem és ittam mindent a terhességem előtt, és ugyan ezt teszem a mai napig is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!