Miért nő így a hasam? Mikor fog egybe lenni a has?
Figyelt kérdés
Köldököm alatt és felett is van dudor. 22 hetes vagyok.2014. máj. 26. 20:50
1/9 anonim válasza:
Még alig múltál félidős, van akinek ilyenkor még semmi nem látszik. Majd ha nagyobb lesz a baba kerekedni fog ne aggódj.
2/9 anonim válasza:
Mikor fog egybe lenni a has?? Nem magyar vagy?
3/9 anonim válasza:
Nekem a vegeig 2 "dudor" volt, igaz a felso nagyobb:-)
4/9 anonim válasza:
A "fog"-ot nem használjuk létigével, és ha lehet, amúgy is kerüljük a használatát. Nem "oda fogok menni", hanem "odamegyek".
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a kioktatást :)
2014. máj. 27. 11:04
6/9 anonim válasza:
nagyon szívesen, bár megtették volna az általánosban:)
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, pontosan hogy néz ki a hasad, de a baba elhelyezkedésétől is lehet pillis, pl. nekem volt, hogy a egyik oldalon tantázott a kislányom, akkor a pocskom is viccesen asszoketrikus volt! Akár hosszabb isőre is megmaradjat egy számára kényelmes pozícióban,de majd fészkelődik még, nem hiszem, hogy aggódnod kellene!
A nyelvtanároknak meg: igazatok van, zavaróan helytelenül tette fel a kérdést a kérdező, de az is mindzensz, hogy csupán azért kattintotok erre a kérdésre, hogy jól looktassátok, nem pedig, hogy válaszoljatok (is) a kérdésre,így szerintem legalább annyira minősít titeket ez a reakció,mint a hibás kérdés a kérdezőt!
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Javítás: nem pillis hanem puklis,rosszul értelmezte a telefonom, bocsi!
9/9 anonim válasza:
Még mindig az előző, bocs a sok hibáért én nem ezt írtam, de új a telefonom és még nem szoktam hozzá, hogy felülbírálja amit bepötyögök. Nem fogom mind javítani, remélem kihámozható azért, de pár szót azért írnék: a hasamra úgy értettem, h asszimetrikus, a kérdezőknek meg azt szándékoztam írni, hogy nonszensz a viselkedésük. Ha még van ami érthetetlen, kérdezz rá, na bocsi a sok hülyeségért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!