Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nekem megvan a Sims 3 Évszakok...

Nekem megvan a Sims 3 Évszakok kiegészítő és ha megveszem a Sims 3 Állatok kiegészítő csomagot akkor a két játék hogy tudna egybe lenni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy pl. van egy kutyám az állatos kiegészítőből és miközben játszok,az évszakok is teljenek.De hogy lehetne megcsinálni hogy egybe legyenek,mert mind a két játéktól kérné a cd-t...Vagy nem?

2013. febr. 10. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
nem. azt a cd-t kérné amejiket utoljára telepítetted úgyhogy simán elmenne. amugy meg megvan az alapjáték és a kiegészítő akkor sem mind a két cd-t kéri
2013. febr. 10. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:

oké köszi :)

és ha tél van akkor az állatoknak is van olyan hangulatjelzőjük hogy fázik,vagy valami ilyesmi?

2013. febr. 10. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Az állatok nem érzékelik az évszakokat, nem tudnak megfagyni, nincs sose melegük, semmi ilyesmi.

Egyébként a kiegészítők csak az alaphoz raknak plusz dolgokat, szóval akár mindegyiket is felrakhatod, akkor minden benne lesz. Ezek nem külön játékok.

2013. febr. 10. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi

De az állatoknak még a lábnyomuk sem látszik a hóban?

2013. febr. 10. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
De látszik a lábnyomuk,és nagyon aranyosak amikor belepi őket a hó (főleg kisállatoknál) :D
2013. febr. 11. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
:)) <3
2013. febr. 14. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!