Mi a véleményetek erről (gyerek neme)?
Tegnap láttam egy dokumentum filmet. Lényegében olyan családokat mutattak be, ahol min. 4 fiú született,de volt ahol 8 fiú is volt és az anyukák mind lányra vágytak. Az 5 bemutatott családból 3-nak volt anyagi lehetőse arra, hogy külföldre utazva olyan beavatkozást végeztessenek el a petesejtjeiken,aminek a végeredménye az,hogy csak a megtermékenyített nő nemű petesejteket ültetik vissza az anyába. De még így is 3 anyából egynek sikerült lány ikreket világra hozni. A másik kettő túl idősnek bizonyult (40felettiek) és nem tapadt meg a petesejt bennük. A 43 nőnek a 8 megtermékenyített petesejtjéből 1 lett nő nemű,azt ültették be, de nem tapadt meg. Harmadjára próbálkoztak, 20ezer dollár az eljárás díja.
A 4 fiú gyermekes családanya ötödjére is teherbe esett a férjétől, és remélte lány lesz,de 5.-nek is fiú baba lett.Sírva fakadt mikor az UH-n megmondta az orvos a nemét.
A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy Nektek volt/van vágyatok,hogy milyen nemű gyereket szeretnétek? Illetve sikerült elérni ?
Milyen állítólagos házi praktikák vannak annak érdekében,hogy a vágyott nemű gyerek foganjon meg?
Ti kipróbáltátok bármelyiket is?
Mit éreznétek,ha nem sikerülne olyan nemű gyereket szülni,amilyenre vágytok?
Czeizel Endre valahol beszél a "házi praktikákról".
nekem hál ég fiam lett, nagyon félnék egy lány nevelésétől és látni ahogy eseteg ferdeutakon jár, a fiú gyermekek nyugodtabb természetűek (értem ez alatt pl a lányok rohangálnak a fiúk után manapság, meg stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!