Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről...

Mi a véleményetek erről (gyerek neme)?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam egy dokumentum filmet. Lényegében olyan családokat mutattak be, ahol min. 4 fiú született,de volt ahol 8 fiú is volt és az anyukák mind lányra vágytak. Az 5 bemutatott családból 3-nak volt anyagi lehetőse arra, hogy külföldre utazva olyan beavatkozást végeztessenek el a petesejtjeiken,aminek a végeredménye az,hogy csak a megtermékenyített nő nemű petesejteket ültetik vissza az anyába. De még így is 3 anyából egynek sikerült lány ikreket világra hozni. A másik kettő túl idősnek bizonyult (40felettiek) és nem tapadt meg a petesejt bennük. A 43 nőnek a 8 megtermékenyített petesejtjéből 1 lett nő nemű,azt ültették be, de nem tapadt meg. Harmadjára próbálkoztak, 20ezer dollár az eljárás díja.

A 4 fiú gyermekes családanya ötödjére is teherbe esett a férjétől, és remélte lány lesz,de 5.-nek is fiú baba lett.Sírva fakadt mikor az UH-n megmondta az orvos a nemét.

A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy Nektek volt/van vágyatok,hogy milyen nemű gyereket szeretnétek? Illetve sikerült elérni ?

Milyen állítólagos házi praktikák vannak annak érdekében,hogy a vágyott nemű gyerek foganjon meg?

Ti kipróbáltátok bármelyiket is?

Mit éreznétek,ha nem sikerülne olyan nemű gyereket szülni,amilyenre vágytok?

2014. máj. 25. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nálam a lényeg az, hogy egészséges legyen a babám.

Megmondom őszintén,hogy én kisfiút szeretnék újra.

El sem tudom képzelni, hogy milyen lesz ,ha mégis lányom lesz.

2014. máj. 25. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Első babámat várom, és kislányt szeretnénk. Eddig az összes uh alapján kislány. Persze a legfontosabb, hogy egészséges legyen!

Én megértem azokat a szülőket akik x fiú után mindent elkövetnek egy kislányért! Abszolút nem ítélem el őket!

2014. máj. 25. 12:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindig ugy kepzeltem, hogy az elso gyerekem fiu lesz. De en orultem a vilagon a legjobban mikor kislanyt mondtak az ultrahangon :) igazabol csak az egeszsege volt fontos.
2014. máj. 25. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Hol láttad a filmet és mi a címe? Így 3 fiúval kíváncsi lennék rá. :)

Én is sokszor eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne, ha lenne egy kislányom is. De most egyelőre nagyon kerek a világ így 3 fiúval is.

2014. máj. 25. 12:40
 5/13 A kérdező kommentje:

tegnap ment a lifenetworkon 17:00

Fiút vagy lányt akar? Segítünk!

angol dokumentumfilm, 2012

2014. máj. 25. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Én megértem azokat, akik vágynek valamilyen nemű gyerekre, akár még az elsőnél is. Akik meg több azonos nemű gyerek után szeretnének egy másik neműt, azokat meg pláne megértem.

Állitólag Victoria Backem a 3. fiát titokban otthon lányruhákba öltöztette és ezek után a lányuk meg rásegitéssel született 3 fiú után, hogy biztosan lány legyen.

2014. máj. 25. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Az a sztori, amit te vázoltál a filmből, számomra azért szomorú, mert olyan érzetet kelt, hogy az adott anya a meglévő gyerekeit nem tudja igazán szeretni, mert fiúk. Ha végül nagy nehezen megkapná a hőn áhított kislányt, valószínűleg érezhető is lenne, hogy jobban szereti, és ez szerintem nagyon rossz :( Szegény gyerekek nem tehetnek a nemükről, szörnyű, hogy emiatt már születésük előtt csalódnak bennük a szüleik.

Nem mintha én szent lennék, nekem is megvan az elképzelésem, világ életemben úgy képzeltem, hogy az első gyerekem kislány lesz, azt szeretnék. Éppen úton van, bő másfél hét múlva elvileg kiderül a neme, de én nem fogok összeomlani, ha fiú, sőt, úgy érzem, ugyanúgy tudnék neki örülni, ugyanúgy szeretném. Olyasmi abszolút nincs bennem, hogy csalódott lennék vagy ilyesmi.

Maximum 3 gyerek a terv, ha mindhárom fiú lesz, akkor úgy lesz, nem fogok addig szülni, míg nem lesz egy lányom. Kicsit lehet, hogy sajnálnám, hogy nem tapasztalhattam meg, milyen egy kislánnyal, de biztos, hogy imádnám a fiaimat, elfogadnám, hogy ez így alakult. Nekem a történetben szereplő nők reakciója nagyon túlzó.

Praktikák tekintetében én azt ismerem, hogy peteérés előtti napokban kell akciózni, hogy lány legyen, peteérés előtt max. egy nappal és aznap, esetleg másnap ahhoz, hogy fiú. Én nem számolgattam előre a peteérésemet, utólag tudom, hogy mikor volt, mert éreztem, tök véletlenül úgy jött ki, hogy 4 nappal előtte voltunk együtt utoljára. Őszintén szólva én azt hittem, esélytelen is az a hónap. Ezek alapján elvileg lány, de ez sem tuti, simán lehet fiú. Ha az lesz, akkor is örülünk :)

2015. jan. 20. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is azt képzeltem, hogy fiam lesz, mert a férjem családjában kizárólag fiú gyerekek születtek évtizedeken át (a férjemnek is két öccse van, akiknek fiaik).

Teljesen ledöbbentem, amikor kiderült, hogy lányt várok, de nem bántam. Csak másra készültem. Most úgy vagyok vele, hogy hála Istennek, hogy lányom lett, másodjára is lányt szeretnék!

2015. jan. 20. 19:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy ez egy újabb 21. századi beteg ötlet. Kitaláltak valamit amivel újra sikerül beleavatkozni a természet rendjébe. Eszembe se jutna ilyen.
2015. jan. 20. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Érdekes az a film, én is láttam már. Közben azon gondolkoztam, hogy vajon vannak-e olyan nők, akik hasonlóan "meg vannak őrülve" egy fiúért X lány gyermek után?

Nekem 2 lányom van, most tervezzük a 3. gyerkőcöt. Ovu tesztet használva és hőmérőzve megpróbálom belőni a "fiú időt", próbálunk arra időzíteni. Aztán meglátjuk. Igazság szerint én nagyon boldog lennék 3 lánnyal is, de azt is megértem, hogy a férjem vágyik egy fiúra. 2 fiú után én is biztos azt szeretném, hogy lány legyen a 3. Persze ha nem fiú lesz sem fogunk könnyekben kitörni, akkor örülünk a kislánynak :) Tényleg csak az a fontos, hogy egészséges legyen.

Nálam befolyásolásban ennyi a határ, drasztikusabb módon nem avatkoznék bele a dologba (pl. hüvelyöblítés)

2015. jan. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!