Terhesen nem járhatok majd strandolni?
"7es, ezt arra írtam,hogy ha a kismama méhszája kinyílik akkor TILOS strandra menni, zárttal mehet!"
És honnan tudod, hogy attól, mert 2 hete még zárt volt a méhszájad, akkor éppen ma is az, vagy a jövő héten is az lesz, mikor éppen strandolni mész?
Nekem mikor terhes voltam csütörtökön még 2000-es méhszájértékem volt, 4 nap múlva pedig 1 ujjnyira végig nyitva voltam. És az ég világon semmit nem éreztem, az orvos mondta, hogy kinyíltam. Szóval ennyi.
Aki akar menjen, aki meg nem akar, mert nem akar kockáztatni, az meg nem megy. Ez ennyire egyszerű.
Megkérdezhetem, hogy azok, akik nem jártak úszni terhesen, azok mit vagy hogyan tudtak sportolni?
Én a végén már nem bírtam a rendszeres futást, inkább csak sétácska lett belőle, az meg értelmetlen volt sportként.
Kedves kérdező szűrd le ezekből, hogy mész vagy sem. Én kiszállok a beszélgetésből nem fogok trollkodni én ugyanis nem vagyok "nőgyógyász, és tanult orvos", ahogyan egyes anyukák akik felülírják az orvosi javallatokat/ellenjavallatokat.
Mindenkinek további szép napot!
7:"Aki nem terhes, annak elviekben zárt a méhszája, nem?"
Nem, a ciklus során változik a méhszáj magassága és nyitottsága is!
"7:"Aki nem terhes, annak elviekben zárt a méhszája, nem?"
Nem, a ciklus során változik a méhszáj magassága és nyitottsága is! "
Mint ahogyan a terhesség során is egyik napról a másikra megváltozhat a méhszáj állapota! Szóval erről ennyit! Kár erről vitatkozni...
Szia!
De járhatsz nyugodtan. Előtte mindenképp konzultálj az orvosoddal. Az úszás jót tesz, én biztos nem hagynám ki. Érkezett egy olyan komment, hogy egy nyarat kilehet bírni strandolás nélkül. Hát én nem így gondolom. Egész életemben víz mániás voltam, falusi vagyok, így sokat jártunk le a bányatavakba illetve mentünk strandra vagy a balatonba. Soha nem kaptam el semmit.
Aki nem fogékony a fertőzésekre az általában nem kap el terhesség alatt sem semmit. Nyilván ez nem garancia rá.
Pl. én nagyon örülök a melegnek a közeledő nyárnak. Nagyon szívesen pancsolnék valahol. Valószínűleg az utolsó 5 hétben már nem fogok menni sehová sem, mert félek, hogy mi lesz ha hirtelen beindul a szülés :) Így a strandolást illetve az udvari medencében való pancsizást szülés utánra hagyom :)
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!