Lánykát váró Kismamik, milyen nevet adtok a lányotoknak?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, most derült ki hogy kislányt várok! Eddig csak fiúnevekben gondolkodtunk, annyira biztosak voltunk benne hogy fiú! Hát ennyit a női/anyai megérzésröl... :))
Persze nagyon örülünk hogy kislány, de olyan sok szép lánynév van!
Hátha a Ti választásaitokbol ihletet nyerünk! :)
2014. máj. 22. 08:29
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Szép nevek!
Kedves utolsó èn èpp fordítva vagyok, nekünk több favorit fiúnevünk van, de valahogy egy lánynevet nem érzünk a szivünkhöz közelinek...
2014. máj. 22. 12:34
12/20 anonim 

válasza:

Mi még nem tudjuk, hogy mi lesz, de lány nevünk nekünk is több volt. A szívem mélyén kislányt várok és ha így lesz akkor Zsófia Ilona lesz :)
14/20 anonim 

válasza:

Mi is aug. elejére várjuk Réka lesz!
16/20 anonim 

válasza:

Mi is augusztus elejére várjuk :) Nekünk mondjuk fiú lesz de ha lány lett volna a Fanni nevet kapta volna!
17/20 anonim 

válasza:

Nekünk 4 lányka nevünk van és nem tudunk választani:-)Emili,Hetti,Lotti,Maja.......már van 2 kislányom ők a Meláni,Karolin nevet kapták:-)
18/20 anonim 

válasza:

Jövő hónap végén érkezik Petra Eperke. Nekünk sincs fiú nevünk. "Szerencsére" már az első gyermekünk is kislány, mert ha fiú nevet kéne választani, hát nem tudom, hogy mi lenne!
19/20 anonim 

válasza:

Aug 01-re vagyok kiírva, Mi a Léna nevet választottuk a kislányunknak.
20/20 anonim 

válasza:

En aug.vegere varom es nekunk a emma kiara,leah natasha,natalia nekem ezek tetszenek.a papanak meg viktoria,vivien,liliana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!