Lánykát váró Kismamik, milyen nevet adtok a lányotoknak?
18 hetes vagyok, most derült ki hogy kislányt várok! Eddig csak fiúnevekben gondolkodtunk, annyira biztosak voltunk benne hogy fiú! Hát ennyit a női/anyai megérzésröl... :))
Persze nagyon örülünk hogy kislány, de olyan sok szép lánynév van!
Hátha a Ti választásaitokbol ihletet nyerünk! :)
Jajj, de szép nevek sorakoznak itt. Mindegyik tetszik.
Én most vagyok 17 hetes, a 16. heti Uh-n tippelt az orvos lányra. Ha így lesz, akkor Maja érkezik hozzánk. Az Emma volt az első favoritunk, de az ismerősi körben két Emma is született, és ezért lemondtunk róla, pedig nagyon illett volna a vezetéknevünkhöz. A Maja pedig a leendő apuka ötlete, mivel a kedvenc focicsapatának a színe sárag-fekete, és ugye Maja, a méhecske... Ehh, férfiak meg a foci :)
Egyébként mi épp a fiúnevekkel vagyunk bajban, csak egy van, amiben meg tudtunk egyezni a férjemmel. Bezzeg lánynevünk van egy tucat, amit tetszik. Zsinórban szülhetnék akár 5 lányt is, annyi kiválasztott lánynevünk tuti van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!