Ha hétfőn vettek vért AFP-re akkor az eredményért mehetek pénteken?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 11:44
1/8 anonim válasza:
Mit mondtak? Semmit?
Én másfél hét elteltével mehettem az eredményért.
2/8 A kérdező kommentje:
nem mondtak semmit pedig ráis kérdeztem..:/
2014. máj. 21. 11:59
3/8 anonim válasza:
Tapasztalataim és a hozzászólásokat olvasva ez mindenhol eltér.
Sajnos nekem csak 1 hónap múlva volt a kezemben a papírom, mert elkeverték a leletemet.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem is kellett érte mennem, hanem ők küldték a terhes gondozóba. De úgy emlékszem, hogy 1 hét volt mire lett eredmény.
5/8 anonim válasza:
nekem ha jól emlékszem két héttel később volt a dokinál aki adta a beutalót. de ez változó. most vagy akkor 24 hetes kb, ráérsz ha olyan két hét múlva próbálkozol, addig úgy sincs semmi vizsgálat. vagy hívd fel az intézetet és kérdezd meg tőlük.
6/8 anonim válasza:
Nálunk a védőnőnek küldik, nekem március 27-én vették le, de eddig még nem jött meg, talán pénteken már meglesz.
7/8 anonim válasza:
Én április 2.-án voltam, 3 munkanap múlva már hívott a védőnő, hogy ismétlés kell, mert rossz lett. Új vérvétel után 2 nappal ismét telefonáltak. Nyomtatott formában 1 hét múlva kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!