Mennyi vért vesznek le terhességi cukorvizsgálatkor? Hányadik hétben voltatok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 16:49
1/9 anonim válasza:
A vércukorvizsgálathoz egy ampullával a lötty megivása előtt, és eggyel 2 óra múlva. Én 23+5 naposan voltam. De itt néznek mellette vérképet is, ahhoz még 3 ampullával vettek le.
2/9 anonim válasza:
A cukorra csak 1-1 csővel, de én a többi laborral együtt csináltattam, így először levettek kb 4 csővel, utána a cukros lötyi után 2 órával még egyet. 25. héten voltam.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek szükséges, hogy valaki elkísérjen, vagy simán hazavezetek autóval? Párom aggodalmaskodik, hogy nem-e fogok szédülni...
2014. febr. 12. 17:05
4/9 anonim válasza:
A vérhiány miatt nem, a cukros lötty miatt inkább...
5/9 anonim válasza:
szia! Tőlem 3x vettek vért: 1. éhgyomorra (itt a teljes vérképhez levettek három csővel) 2. 60 percnél egy csővel 3. 120 percnél egy csővel.
Én hánytam meg remegtem a cukros löttyől, jó volt, hogy nem voltam egyedül, ha párodnak nem gond akkor a biztonság kedvéért inkább kísérjen el.
6/9 anonim válasza:
Én a 2 órát nagyon jól kibírtam, semmi bajom nem volt, hazavezettem és után negyed órával már estem is össze, le kellet feküdni, még kaját sem bírtam elővenni. Ha megoldható jó ha elkísér valaki.
7/9 anonim válasza:
26.héten voltam glükózon. Reggel éhgyomorra 2 ampullával vettek vért, majd megittam a tömény cukros limonádét és két órával később 1 ampullával vettek még.
Érdemes berakni a táskába egy citromot, mert anélkül nem könnyű legyűrni a cukros vizet. Sok helyen engedik már, sőt az Uzsokiban már maguktól teszik hozzá a citromot.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem okozott gondot, de én amúgy is édesszájú vagyok, annyi cukrot simán bevittem a szervezetembe egy-egy reggeli alkalmával is. Meg is lett az eredménye, rettenetesen rossz lett a cukoreredményem, diétáznom kellett. De több ismerősöm is rosszul érezte magát a sok cukortól, úgyhogy nem biztos, hogy jó ötlet, hogy te vezess, nem tudhatod milyen hatással lesz rád.
9/9 anonim válasza:
nekem ugy vokt ahogy az 5ös leirta. 3 szor vettek vért. Nem voltam rosszul mondjuk én bem egyedül mentem a biztonság kedvéért de simán hazavezettem volna. A cukortol kicsit émelyegtem de egy ora mulva enyhült majd mikor levették az utolsót ihattam,na akkor lettem jobban. Meg mi elmentünk sétálni közbe mikor kezdtem rosszul lenni,olyan meleg volt a laborban. na az jolesett. Én vittem enni inni de csak szomjas voltam rettenetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!