Miért nem 12 hetesen veszik le az összes vért ami kell?
Mert minden időszakban mást néznek.
Ki kell bírni, nincs más megoldás.
Én örültem neki, hogy ilyen sűrűn ellenőriztek.
Ez azért van, mert a terhesség előrehaladásával más-más olyan termelődik a vérben, amiből ki tudnak mutatni dolgokat. Pl. apf vizsgálathoz nem vehet le vért a 12. héten, mert olyankor még nem olyan a koncentráció, hogy vizsgálható legyen.
Én sem bírom a vérvételt, de ahogy az előttem szóló is mondta ezeket ki kell bírni. Okkal van így kitalálva.
Ez elég furcsa, én úgy tudom, az első vérvétel a 12. hétig van. Tehát vagy 12 hetesen (nekem akkor volt az első) vagy még előtte.
Esetleg nem amiatt lehetett ez, mert megcsináltattad az első laborvizsgálatot a 12. hét előtt, majd 12 hetesen csináltattál kombinált tesztet? A kombinált tesztet 12 hetesen kell megcsináltatni. Ha nem mentél volna el előbb megcsináltatni az első labort, akkor 12 hetesen vették volna le azt is, egyszerre a kombinálttal. De hát mostmár mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!