Szerintetek vetélés lesz?
Figyelt kérdés
A 9. Hétben vagyok és 2 napja jött egy kis barna folyàs. Nem egész nap csak egyszer. Aztàn màsnap semmi és ma megint egy kicsi. Hívtam a dokit magneb6-ot szedjek és pihenjek..azt mondta. Volt egy vetèlèsem,de ott nem volt szívhang ès felszívodott. Azóta szültem màr,van egy kislànyom. pènteken làttam a mostani baba szívhangjàt ,hallottam is..szapora volt,minden rendben volt. Remèlem tènyleg a pihi hiànyzik,de azèrt próbàlok többet üln8 feküdni..dèlutàn aludni. Ja, szedek utrot is. Remèlem csak jó tapasztalatokat írtok. Nincs erre utaló jel. A tüneteim sem gyengülnek. A cicim fàj, hànyok,hànyingerem van egèsz nap.2014. máj. 21. 09:42
11/12 anonim válasza:
Ha szeded az Utrogestant és a magnéziumot, akkor nagy valószínűséggel nem lesz gond! Ennél többet nem tudsz tenni.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a vàlaszokat..azêrt megnyugodtam kicsit.:-)
2014. máj. 21. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!