Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 vetélés után mennyire...

2 vetélés után mennyire legyek pozitív a jövőt tekintően?

Figyelt kérdés

Novemberben szakadt meg a második terhességem,mostanra végeztünk a vizsgálatokkal,amik a következőkből álltak:

belgyógyászati,immunológiai,andrológiai valamint genetikai vizsgálatok.

Minden negatív és minden rendben.

Hol kereshetném még az okokat?

Nagyon félek,hogy újra meg fog ismétlődni. :(

2014. ápr. 28. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is 2 vetélésen vagyok túl, bár nálam ezt követően nem volt ilyen részletes vizsgálat, az orvosom még nem javasolta. Ráadásul tavaly történt mindkettő. Rossz volt megélni, ezért megértelek. Nem adtuk fel, félelem volt bennünk, de ma már 18 hetes boldog kismama vagyok. Biztatni tudlak! Tudom könnyű mondani, de nem szabad görcsösen akarni. Próbáljàtok a napokat megélni Úgy a pároddal, hogy egymásra koncentráltok. Nekem az segített, hogy a férjem maximáliasan, erőn felül mellettem van, no meg az, hogy miután 2 csík jelent meg a teszten, nem mentem dolgozni, itthon pihenek azóta. Férjem segít sokat, mindent megtesz azért hogy kíméljen. Drukkolok!!
2014. ápr. 28. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:

szia! Bíztatni szeretnélek nekem nekem 8 év alatt 7 vetélélésem volt!minden negatív minden rendben...

mindíg arra gondoltam majd legközelebb aztán tavaly sikerült most 5 hetes az egészséges babám!

ugyhogy kitartás és sok sikert! de ne rágodj a vetéléseken mert bele bolondulsz!sok szerencsét!

Ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írj hátha segítségedre lehetek!

2014. ápr. 28. 17:15
 3/11 Roberta77 ***** válasza:

Sziasztok :-)

Én is biztatni szeretnélek!

Tavaly fél éven belül 2 vetélésem volt.

Első 6hetesen spontán, második 9.héten missed ab.

Addig vártuk,hogy be induljon a szív hang, de semmi :-/

És most, 2014-ben rögtön januárban sikerült :-))

Pozitív teszt óta dolgozni sem mentem, 6.héten már hallottam a szív hangot :-)) csodás érzés volt.

Most 16+3 vagyok. Semmi problémám nem volt!!

Kivizsgálás sem igazán volt, csak egy hormon panel, picit alacsony progeszteron értékkel. De most rögtön kaptam pótlást, utrogestan hüvely kapszulát 5-12.hétig.

Azon kívül elmentem egy fog röntgenre és 2 cisztát műtöttek ki a fogaim gyökere csúcsáról (lehet ez a góc pont volt a ludas?! Ezt már nem tudom meg)

Minden jót kívánok! :-)

Üdv.

2014. ápr. 28. 17:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzéseket,amiket leírtatok,azok több,mint jó hírek! :)

Mindenkinek nagyon-nagyon gratulálok,remélem én is elmondhatom majd ugyanezeket!

2014. ápr. 28. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Hormonvérvétel? Tsh-d mennyi?

Inzulin rezisztenciát néztek?

2014. ápr. 29. 08:26
 6/11 anonim válasza:

Szia! Nekem a 3. és a 4. terhességem végződött korai vetéléssel. Most januárban pedig megszületett a lányom.

Korai vetéléseid voltak?

2014. máj. 26. 15:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen,a 8.hét környékén ment el mind a két baba! :(

Gratulálok a pici lányhoz! :)

2014. jún. 4. 21:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti,minden lehetséges vizsgálatot végigjártunk és minden rendben!

Illetve a méhtükrözés van hátra,a napokban kerül sor erre is...

2014. jún. 4. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat!
2014. jún. 4. 22:03
 10/11 Roberta77 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Képzeld, az én orvosom is épp a méhtükrözést beszélte meg velem,hogy szükséges és mikor legyen stb.

Erre mit ad isten 2 hét múlva rohantam hozzá a pozitív teszttel :-))

Így az elmaradt ;-)

Kitartás!!! Megy a drukk!

21+6 hkm

2014. jún. 5. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!