2 vetélés után mennyire legyek pozitív a jövőt tekintően?
Novemberben szakadt meg a második terhességem,mostanra végeztünk a vizsgálatokkal,amik a következőkből álltak:
belgyógyászati,immunológiai,andrológiai valamint genetikai vizsgálatok.
Minden negatív és minden rendben.
Hol kereshetném még az okokat?
Nagyon félek,hogy újra meg fog ismétlődni. :(
szia! Bíztatni szeretnélek nekem nekem 8 év alatt 7 vetélélésem volt!minden negatív minden rendben...
mindíg arra gondoltam majd legközelebb aztán tavaly sikerült most 5 hetes az egészséges babám!
ugyhogy kitartás és sok sikert! de ne rágodj a vetéléseken mert bele bolondulsz!sok szerencsét!
Ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írj hátha segítségedre lehetek!
Sziasztok :-)
Én is biztatni szeretnélek!
Tavaly fél éven belül 2 vetélésem volt.
Első 6hetesen spontán, második 9.héten missed ab.
Addig vártuk,hogy be induljon a szív hang, de semmi :-/
És most, 2014-ben rögtön januárban sikerült :-))
Pozitív teszt óta dolgozni sem mentem, 6.héten már hallottam a szív hangot :-)) csodás érzés volt.
Most 16+3 vagyok. Semmi problémám nem volt!!
Kivizsgálás sem igazán volt, csak egy hormon panel, picit alacsony progeszteron értékkel. De most rögtön kaptam pótlást, utrogestan hüvely kapszulát 5-12.hétig.
Azon kívül elmentem egy fog röntgenre és 2 cisztát műtöttek ki a fogaim gyökere csúcsáról (lehet ez a góc pont volt a ludas?! Ezt már nem tudom meg)
Minden jót kívánok! :-)
Üdv.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzéseket,amiket leírtatok,azok több,mint jó hírek! :)
Mindenkinek nagyon-nagyon gratulálok,remélem én is elmondhatom majd ugyanezeket!
Hormonvérvétel? Tsh-d mennyi?
Inzulin rezisztenciát néztek?
Szia! Nekem a 3. és a 4. terhességem végződött korai vetéléssel. Most januárban pedig megszületett a lányom.
Korai vetéléseid voltak?
Szia!
Igen,a 8.hét környékén ment el mind a két baba! :(
Gratulálok a pici lányhoz! :)
Kedves utolsó előtti,minden lehetséges vizsgálatot végigjártunk és minden rendben!
Illetve a méhtükrözés van hátra,a napokban kerül sor erre is...
Kedves kérdező!
Képzeld, az én orvosom is épp a méhtükrözést beszélte meg velem,hogy szükséges és mikor legyen stb.
Erre mit ad isten 2 hét múlva rohantam hozzá a pozitív teszttel :-))
Így az elmaradt ;-)
Kitartás!!! Megy a drukk!
21+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!