Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek vetélés lesz?

Szerintetek vetélés lesz?

Figyelt kérdés
A 9. Hétben vagyok és 2 napja jött egy kis barna folyàs. Nem egész nap csak egyszer. Aztàn màsnap semmi és ma megint egy kicsi. Hívtam a dokit magneb6-ot szedjek és pihenjek..azt mondta. Volt egy vetèlèsem,de ott nem volt szívhang ès felszívodott. Azóta szültem màr,van egy kislànyom. pènteken làttam a mostani baba szívhangjàt ,hallottam is..szapora volt,minden rendben volt. Remèlem tènyleg a pihi hiànyzik,de azèrt próbàlok többet üln8 feküdni..dèlutàn aludni. Ja, szedek utrot is. Remèlem csak jó tapasztalatokat írtok. Nincs erre utaló jel. A tüneteim sem gyengülnek. A cicim fàj, hànyok,hànyingerem van egèsz nap.
2014. máj. 21. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Inkább fekve pihenj, ilyenkor nem célszerű sokat ücsörögni.
2014. máj. 21. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi idősen volt, kiderült hogy egy apró hematóma okozta.
2014. máj. 21. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor kellene aggódni, ha a tünetek elmúltak volna. A cicifájásra és a hányingerre gondolok. Biztos jól van a babó.
2014. máj. 21. 10:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Jajj....nagyon remélem...

Csak hàt egy 1,5 éves mellett nem igazàn lehet annyit pihenni...segítségem nem nagyon van,max,hogy boltba nem kell elmennem...ehhez van segítségem..11-én megyek dokihoz legközelebb..nagggyon messze van

2014. máj. 21. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van orvosod, legalább telefonon egyeztetnék vele.
2014. máj. 21. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:

"Akkor kellene aggódni, ha a tünetek elmúltak volna. A cicifájásra és a hányingerre gondolok. Biztos jól van a babó."

nem megijesztésből, de ezt cáfolnám. Nekem is volt vetélésem, barna folyással kezdődüött, és a tünetek még vetélés után is megmaradtak egy ideig, mert a HCG nem ürül ki olyan gyorsan.

Amúgy meg ha már UTrot szedsz akkor úgyse tudnak tenni többet, mert aki nem kap utrot, annak ilyen folyáskor azt szoktak adni, te pedig már szeded. SZerintem is az a legjobb, ha pihensz most sokat.

2014. máj. 21. 11:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Beszéltem a dokimmal...ő a magneb6-ot mondta és a pihenést...

Ha viszont csökkenne a hcg..akkor gyengülni kéne a tüneteknek,nem erősödni és stagnàlni. Nem kapaszkodót keresek,mert ha el akar menni,nek sokat tehetek,csak akkor figyelek. Bár ezt nem nagyon kell,mert cefetül vagyok.

2014. máj. 21. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:

6-os nekem mondott ellent, én most neki mondanék.

Nekem két elhalt terhességem volt. Amíg a tüneteim megvoltak, a szívhang is rendben volt, tehát a baba jól volt. Mondjuk nekem esélyem sem volt pihenni, így a 12. héten elvesztettem mindkettőt, mármint 3 babát, mert az első ikerterhesség volt.

Még mindig azt mondom, hogy amíg a tüneteket érzed, nem kell aggódni, csak szedni amit a doki mond, és pihenni.

2014. máj. 21. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Utrogestant krezdetben napi kétszer egyet hasznaltam a 6.dik hettol. Majd barna folyas miatt emelnem kellett napi 3-4szer egy bogyora a 10-11.dik héten. Most hagytam abba a 13.dik héten. Plusz magne b6 helyett magneroto szedtem doki javaslatára, tobb mg tartalom miatt. Erfal erositonek Rutascorbint napi 3*1et, es pihenés kellett volna, de hat munka es két gyerek mellett lehetetlen..

De szerencsere jol van a baba

2014. máj. 21. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
A magneb6 cukorka. válts másikra, mert ebben annyi a magnézium mint térdkalácsban a mazsola
2014. máj. 21. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!