Mitől lehet ez a rosszullét? Veletek is előfordult már?
30 hetes vagyok, körülbelül 2 hete kezdődött.Mindig, amikor lehajolok (cipőhúzásnál, vásárlásnál, takarításnál stb.)furcsán érzem magamat.Elkezdek szédülni, majdnem elájulok, iszonyú rossz lesz a közérzetem.Hamar elmúlik, pár perc alatt.Itthon nem is probléma, mert letudok ülni, de legutoljára vásárlás közben amikor lehajoltam egy könyvet megnézni, akkor jött rám.Nagyon kellemetlen volt:(
Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Köszönöm a választ!
Én is gondoltam rá, de igazából a vérnyomásom tökéletes, soha nem volt vele probléma és terhesség alatt is mindig normális.A pulzus magas csak, 110.
Én még cukorra is gondoltam, de az meg azért lenne furi, mert mindig csak lehajoláskor leszek rosszul...
Nekem olyan érzésem szokott lenni, ha lehajolok, hogy a hasamba megy a vér, ezért inkább guggolni szoktam. A csizmám úgy húzom fel, hogy leülük, az előszobába most rendszeresítve lett egy szék ezért. Szerintem valamilyen keringési probléma lehet, ha mész a dokidhoz, említsd meg neki.
33+6 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!