Dr. Adam Zsolt? Jar valaki hozza? Tapasztalatok?
En hozza jarok, es erdekelne mas kismamak velemenye. Nektek mondta mennyi a szules?
23 hetes km
Egy kicsit frissebb infó a dokiról.
Nála szültem a Szent Imrében 2 éve ügyeletben, és sajnos semmi jót nem tudok róla mondani.
Minden volt amit szerettem volna elkerülni, oxi, hasbakönyöklés, gátmetszés, és semmiről de semmiről nem kérdezték meg, hogy hozzájárulok-e, mire észbekaptam már belémvágtak, belémkönyököltek, stb.
Persze lehet hogyha valaki fizetős páciens és odaadja neki a 150 ezret amit kér jobban bánik vele.... de ez szerintem nagyon gáz.
En nagy remenyekkel kerestem fel a Dr.Urat, a Szent Imre korhazban szultem/szulok facebook csoportban olvasottak alapjan. Utolag jottem ra h ott a legtobb szulesz es szuleszno tag, es gondolom ezert 99%ban csak azok kommentelnek akik maximalisan elegedettek.
Nekem a dr.Ur szakmailag, emberileg , stilusra, odafigyelesre is csalodas volt es reg ereztem annyira h valahol csak egy munkadarab vagyok penzert mint nala es a szulesznonel.
Utolso vagyok: hozzateszem h fogadott orvos es szuleszno volt, maganrendelesre is a Czeizelbe jartam, futoszalagszeru volt es inkabb pofavizit es adminisztracio jopenzert,a fontos dolgok kapcsan nem volt alapos, megnyugtato es bobeszedu a dr.Ur szamomra.
A penz, amit adtam nem a hala jele volt egyikuk fele sem, inkabb a kimondatlan elvarast rendeztem, de meg csak azt se mondhatok h barkinek munkaidon kivul volt velem teendoje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!