Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Papp Zsolt győri nőgyógyászról...

Papp Zsolt győri nőgyógyászról szeretnék többet megtudni, milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Orvosválasztás előtt állok milyen szülésél, úgy hallottam nem mond árat a szülésre, mennyire kell kalkulálni?
2009. júl. 19. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én nem nála vagyok,de GYőri vagyok és sok jót hallottam róla!Árat az én dokim se mondott.
2009. júl. 20. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt megnézheted a többi orvost is.igaz én ügyeletesnél szültem,de az orvosom Mika Péter volt(ő sem mondott árat),de azt szokták mondani,hogy a havi kezelés árának 10xse a szülés.

2009. júl. 20. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok.Én is hallottam ezt a 10X.-es árat,de annyit nem adtam,nem tehettem meg,de a dokim utána is ugyanolyan kedves volt.Megkeresik magukat már a 9 hónap alatt...
2009. júl. 20. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Én hozzá járok és csak jót tudok róla mondani. De szülni még nem szültem nála. Én is hallottam a 10-szeres árról, de őszinte leszek, én azt nagyon sokallom. Engem is érdekelne a dolog, de sajna akitől kérdeztem, senki nem mondott összeget. Valamiért titkolják. :)
2009. júl. 20. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
én hozzá jártam egész terhességem alatt.rákérdezett hogy szeretnénk- e hogy ott legyen a szülésnél. Árat nem mondott. De elöbb érkezet a kicsi, igy nem nála született meg a kisfiúnk, hanem az ügyeletes orvosnál( maximális volt az ellátás, meg voltam elégedve tényleg mindennel ). Nem tudom hogy mennyit adtam volna de a 10szeresét biztos nem, mert nem is tudtam volna, meghát a terhesség alatt nem kevés pénzt hagytunk ott nála.
2009. júl. 21. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elözőhöz hozzászolásomhoz még annyit hogy nagyon jó orvos.
2009. júl. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!