Győrben a Kyncs-ről tapasztalatok? Van annyira jó, mint amilyen drága?
12.heti uh.
Meg egy későbbi 4d uh-ra.
Az uh nagyon alapos volt. De hiányoltam, hogy nem mondta mindig, hogy mi micsoda. Viszont tenyleg mindent alaposan megneztek. Majdnem 40perc volt az uh.
A vérvétel eredmény miatt viszont pozitiv lett a tesztem. Ami utana jott a kórházban az volt nagyon rossz. Hosszu várakozás utan 3 perc a Nagy Sándorra. Es ott azonnal döntsd el, hogy 200 ezer a vizsgálat a down kockázat miatt, vagy suggalva hogy rosszak vagyunk es vslaszthatjuk az ingyenes amniicentezist, ami növeli a vetélés kockázatát. Kiküldött a folyosóra hogy akkor gondolkodjunk es mindjart jon es valaszoljunk, mert a vér szállítást meg kell rendelnie....
Sziasztok!
Mi is voltunk a Kyncsben 12 hetes kombinált szűrésen. Az ultrahangos nő (talán Maca vagy Maja) az valami hihetetlen bunkó volt, olyan hangnemben beszélt velünk, mint ahogy még a kivert kutyával sem szoktak... Egyébként alapos volt a vizsgálat, de az a stílus amit megengedett magának az a nő, az kritikán aluli volt. A recepciós mondta, hogy sajnos van rá panasz bőven, de szakmailag meg kiváló, hát köszi. Szóval ennyi pénzért azért tényleg elvárható lenne, hogy normálisan beszéljenek az emberrel. Sajnos emiatt az "élmény" miatt nem tudtunk felhőtlenül örülni a jó eredménynek. Remélem azóta már javult a helyzet, de én nem mennék oda többet...
Sziasztok!
En voltam a Kyncsbe. Az ultrahangos no olyan alpàri, hogy párja nincs. Ennyi pénzért elvàrnà az ember, hogy normálisan beszeljenek vele, mas a kutyajaval nem beszél igy. A recepciós lanyok se a kedvessegukről híresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!