Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A győri Kyncs-ben külföldiekne...

A győri Kyncs-ben külföldieknek is csinálnak 4D-s ultrahangot?

Figyelt kérdés

Szlováliából vagyok.

Köszi!

2013. nov. 14. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A második babával mi is ott voltunk, nagyon kedvesek és hozzáértőek voltak. És mivel ez egy maszek, fizetős szolgáltatás, ebből a szempontból mindegy, hogy milyen állampolgárságú vagy!

De keress rájuk a neten, és holnap hívd fel őket!

Boldog babavárárást!

2013. nov. 14. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze. Ez nem olyan, ami TAJ-kártyás, azaz államilag fizetett dolog lenne, mivel magánúton veszed igénybe, így ki is kell fizetned a vizsgálat díját, így tök mindegy, hogy milyen állampolgár vagy.
2013. nov. 14. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Már irtam nekik mailt még kedden, de nem válaszoltak. Fel fogom hivni őket. Most vagyok a 22 hétben, a 26. héten szeretnék menni, akkor már szép képek készülnek ugye?
2013. nov. 15. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A 26. héten már nagyon jó felvételt, képeket tudnak készíteni! :)Bár mi azt hiszem a 30. hét körül voltunk.

2013. nov. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!