Volt valaki Győrben a Kyncs-ben 4D-s uh-n? Milyen élménnyel vagy róla?
Meg voltál elégedve?
Mennyi ideig tartott a vizsgálat?
Mennyit fizettél és mit kaptál az árért?
Hányadik terhességi héten voltál?
Pont ma írtam itt valakinek hogy bomba jó! Szerintem az országban a legjobb! Voltam elég sok helyen, de Ők a legjobbak ez biztos:-)
Majd egy órát szántak rám 26. héten, de a 7 héten, a 12.-en, a 18. héten is ott voltam....Voltam Pesten is több helyen (nem első gyerek) de egyik sem közelítette meg, sőt a pesti magzatdiagnosztikai központban is, az csalódás volt, pedig azt hirdetik a legjobb gépük van....hát ennél tuti nem jobb.
Felteszem neked is a két kis videót....
http://www.youtube.com/watch?v=Ne0F6F6cAUU&feature=share
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uf69U..
szia
én is csak ajánlani tudom! a 12 hetesen is ott voltam, illetve a 28. hétren 4D-s mozin.kedvesek, precízek a gép amivel nézik a picit nagyon profi
Szóval megéri oda menni!
33 hetes kismama
megint a 33 hetes vagyok.
a 12. héten a kombinált teszt volt 30E forint, a 4D-s mozi pedig 15E forint volt,amiért egy 45 perces dvd-t kaptunk, képeket és természetesen minden fontos dolgot megnéztek. Méreteket, súlyt amit kell,amiről egy papírt is kaptam.
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Tényleg nagyon szépek a videók és milyen aranyos, formás rajta már a baba! :)
Mi is a 25. hét körül szeretnénk menni, akkor az már elég jó időpont hozzá, igaz?
Kaptatok nyomtatott képeket is, vagy azt is dvd-n?
Sziasztok! Sajnos negatív élményeim vannak a Kyncs-csel kapcsolatban, tegnap voltam a 12hetes genetikai ultrahangon, de nagyon utasítgatóak voltak számomra az ott dolgozók. Nehéz vizsgálat volt mert a baba hason feküdt, de így is megállapítható volt, hogy minden rendben.A kedvesség az nem volt erősségük. Meg sem kérdezték szeretnék e képeket a vizsgálatról, így nem is nyomtattak!!! 20.0000Ft os vizsgálatnál ez alap lenne. A nőgyógyászom minden vizsgálat mellé képet csatol. Kérés nélkül!
A pesti János kórházat választottam a 18-22heti szív hang vizsgálatra.. remélem ott pozitív élménnyel zárul a vizsgálat.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!