Ti hogyha megkívántok vmi drága ennivalót, megveszitek?
Szerencsém volt én terhesen a kefirt kivántam ami nem drága :-).
Ha pont a boltba kívánnám meg és nem arra kéne a pénz, hogy legyen étel és befízessük, akkor igen.
Mi az a dràga kaja?! 1 kg eper 700ft. Egy süti, vagy fagyi 500ft.
Terhesen is, nem terhese is megveszem azt amit megennék, bár igaz szerencsére nem kell azon gondolkodnom megvehetem-e.
Pont tegnap este mondtam a férjemnek innék egy kólát, de nem volt otthon, ázó nélkül elment a boltba este 9-kor.
Terhesen volt hogy 2 hétig minden nap megettem egy tiramisut ami 600ft. Ezeket nem tartom eget rengetőnek. Bár mindjuk nálunk minden héten van süti, s minden nap van valami nasi.
Én is a hármassal értek egyet. Általában azt kivájna az ember amit szeret és előtte is evet, akkor persze hogy megveszi terhesen is.
Én kaviárt meg lazacot vagy fogalmam sincs mi olyan drága kaja soha nem ettem így nem is vágytam rá.
Hát én olyat kívánok, amit egyébként nem. Húst szökőévben egyszer eszem normál esetben, mert nem vagyok oda érte. Most, hogy terhes vagyok, húst ennék hússal. És a szték izgat a legjobban. Egyébként nem az ára miatt nem vettem még meg, mert azért megtehetném, hogy vegyek egy szelet húst, de valami alkalomhoz akarom kötni. :) Majd valamelyik este csapunk a férjemmel egy szték-vacsorát.
1-es voltam.
Persze, muszaj is megvennem, barmilyen draga is. Ha nem azt eszem meg amit megkivanok, sajnos kihanyom. A heten pont igy jartam mert elfelejtettem venni valamit es abbol ettem amit bent csinaltak a fiuk. Hat utana napokig beteg voltam raadasul. De az elejen is elofordult egyszer-ketszer, azota szigoruan azt eszem amit kivanok.
Amit mindig tudnek enni az eper-malna-afonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!