Ti hogyha megkívántok vmi drága ennivalót, megveszitek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 18:36
11/13 anonim válasza:
Vegetáriánus létemre, terhesen a húst kívántam.
12/13 anonim válasza:
Konkrétan én sem tudom, hogy mi számít drága ennivalónak, de egyébként igen, igyekszem mindig megvenni, amit megkívánok, mert egyszerűen nem hagy nyugodni addig, amíg meg nem veszem :D Eleinte az aranygaluskáért voltam oda, pedig évek óta nem is ettem már. Nem foglalkoztam vele, de minden gondolatom akörül forgott, úgyhogy végül csináltam. Azóta is egy párszor megpróbáltam tudomást sem venni a dologról, de nem megy. Szóval, mostanában már, ha reggel úgy kelek fel, hogy én ma pizzát AKAROK enni, akkor beülök eszek, a héten minden nap megettem egy gombóc fagyit, most pedig a puncs szeletért vagyok oda, szerintem holnap veszek is. A terhességem előtt azért nem engedtem meg magamnak, hogy mindig megvegyem, amit megkívánok.
21 hkm
13/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális,hogy az ember néha megengedje magának a "drágább" ételeket is. Akár terhes akár nem. Persze nem minden nap vagy minden héten, de havi 1-2 alkalommal belefér egy gyros vagy valami ami nem hétköznapi és amúgy minden nap drágálná az ember. Én a chipset kívánom irtózatosan és abból is csak a Sajtos Chiot. Nos ez 300 ft/csomag. De póbálok figyelni rá,hogy heti 1-nél többet ne egyek. A cola meg csak havi 1szer szabad pedig mindig azt innék. Szóval azt mondom nem éri meg megtagadni ha nem minden napos a "drágább" finomság. Pláne,hogy amit az egyik pillanatban kívántam másnap hányingrem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!