Ha a méhnyak megrövidült (2000) a 21. hétben az nagy baj?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 07:36
1/4 anonim válasza:
Szia, nekem a 20. hétben rövidült meg, és ki is nyíltam egy ujjnyira. Nem mondanám, hogy "nagy a baj", de jobban kell figyelned magadra. Többet pihenj, figyelj arra, ha elfáradsz, és tényleg próbáld te is és a családod is kímélni magad/téged és nem lesz semmi gond. Én is nagyon megijedtem, állandóan ott volt a gondolataimban, hogy koraszülés, meg efféle veszélyek, erre itt vagyok a 40. hétben, a baba meg még nem akar kijönni. Én úgy próbáltam kímélni magam, hogy a munkahelyemen is folyamatosan felpolcoltam a lábam, otthon sokat feküdtem, nem emelgettem semmit, a nehezebb házimunkákat átvállalta a férjem. Ne gondolj rossz dolgokra, csak a babára, meg hogy minden rendben lesz. Ez egy jelzés a testedtől, hogy kapcsolj kímélőbb üzemmódba :) Minden jót kívánok neked és a babának is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Tiszta szívből kívánom, olyan szülésed legyen, amilyenre vágysz!!
Sokat pihenek,csak sajnos megerőltettem magam 3 hete. akkor 10 percenként méh keményedéseim voltak.azóta sokkal jobb minden. én is szeretném húzni a 40.hétig:)
Sok sikert kívánok:)
2008. júl. 29. 08:49
3/4 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Hát igen, már várom, hogy megszülessen, nehéz a vége. A keményedéssel kapcsolatban annyit akartam még mondani, hogy nekem nem vált be a Magne B6, hanem napi 3x1 Magnerot-ot szedtem, ami teljes egészében megszűntette a keményedéseket. Gondolom te is szedsz vmi magnézium készítményt. És ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nagyon pozitívan állok mindenhez!! Tegnap kérdeztem épp a gyógyszertárban a magnerot és a magneb6 extra közti különbséget és a mangneb6 extrában több a magnézium. Ebből napi 3x1 szemet szedek meg + magnézium pezsgőtablettát! Nagyon jó lenne már ott tartani mint Te! Ez tény, nem lehet mindent olyan gőzerővel csinálni, mint azelőtt:( Pedig a feladatok ugyan úgy adottak, mint régen....Most több minden felett kell szemet hunynom, szegény páromat sem ugráltathatom mindenért!
2008. júl. 29. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!