Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesen ez mitől lehet?

9 hetes terhesen ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok és tegnap éjszaka véreztem egy kicsit. Nem fájt semmim csak amikor felkeltem pisilni akkor láttam, hogy egy kicsit vérzek. Ma felhívtam az szülésznőmet, aki azt mondta, hogy ez lehet a mások menses, így jelez a szervezetem. Mondta, hogy nem csinálnak semmi mert ilyenkor megtartó kezelés nincs csak a 12 hét után. Én meg is nyugodtam, de egy kis barnázás van még de csak alig. Mit csinálnátok helyemben?
2014. máj. 17. 18:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez elég fura, hogy azt mondja, nincs megtartó kezelés. Nekem mindkét terhességemnél volt egy kis rózsaszín folyás, rögtön elmentem a sima sztk-s rendelésre, és mindkétszer kaptam gyógyszert (Utrogestan) azzal, hogy ez segít megtartani a terhességet. Bár tényleg van akik véreznek és nincs semmi baj, ez azért nem általános és normális dolog, szóval én tuti megnézetném a helyedben minnél előbb, remélhetőleg nincs semmi komoly.

A teszt pedig valóban nem megoldás erre, mert a hcg tényleg nem ürül ki egyik napról a másikra, néha még hetekkel később is kimutatható.

2014. máj. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!