Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesen ez mitől lehet?

9 hetes terhesen ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok és tegnap éjszaka véreztem egy kicsit. Nem fájt semmim csak amikor felkeltem pisilni akkor láttam, hogy egy kicsit vérzek. Ma felhívtam az szülésznőmet, aki azt mondta, hogy ez lehet a mások menses, így jelez a szervezetem. Mondta, hogy nem csinálnak semmi mert ilyenkor megtartó kezelés nincs csak a 12 hét után. Én meg is nyugodtam, de egy kis barnázás van még de csak alig. Mit csinálnátok helyemben?
2014. máj. 17. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én csinálnék egy terhességi tesztet.
2014. máj. 17. 18:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért csinálnál tesztet?
2014. máj. 17. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát gondolom véreztél és terhességnél ez nem a legjobb dolog. Mondta is az orvos, hogy nem csinálnak megtartó kezelést. Csinálj egy tesztet, hogy megtudd megvan e még a baba.

vagy mi is a kérdésed, mert nem igazán értem.. :/

2014. máj. 17. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Én azért elmennék orvoshoz.

Mert attól, hogy nincs megtartó kezelés, még jobb ha orvos lát. Mert (ne így legyen!), ha meghal a baba, és attól vérzel, akkor sem árt, ha lát orvos, sőt, kell is!

Ha meg minden ok, akkor meg meg tud nyugtatni.

2014. máj. 17. 18:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz. Véreztem, de nem annyira, hogy vetélésre gondoljak. De most hogy írtad......Nem is jó belegondolni. A kérdésem az lett volna, hogy ez mennyire "normális". Nyilván tudom, hogy ez nem a legjobb dolog..sőt....
2014. máj. 17. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Elnézést, nem akartalak megijeszteni. Menj el dokihoz, amint tudsz, hogy megnyugodj, az a biztos! :)

De amúgy mennyi vér kell ahhoz, hogy elvetélj? Szerintem ezt nem vérmennyiségen mérik. Épp ezért csinálnék egy tesztet és elmennék orvoshoz.

De nyugodj meg, biztos semmi komoly, olvastam neten, hogy jó pár kismama vérzett és semmi gondjuk nem lett. :)

2014. máj. 17. 18:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek. Igazából már van két kisfiam ez a harmadik terhességem. És semmi ilyen nem volt nekem az első két várandóságomnál. Most hányingerem van, most meg ez a vérzés....szóval elég furcsa minden. Remélem nem lesz semmi komoly. Hétfő 100%, hogy megyek dokihoz. Ha esetleg megint véreznék akkor azonnal az ambulanciára.
2014. máj. 17. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
vetélés után akár 2-3 hét mire kiürül a HCG igy nem is értem ezt a tezstes dolgt. Mnej orvoshoz kérdezö vérzésnél mindig kell viszgálat ráadásul tudják csökkenteni a vetélés kockázatát.
2014. máj. 17. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Ott írta, hogy nem tudják kezelni.. -.-

Csak nyugodj meg, nem tesz jót az idegesség!

2014. máj. 17. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
ez nem igaz csak kamuztak mert progeszteron pótlás van ilyenkor. pont a 9-1. hétig a legnagyobb az esély a progeszteron hiány okozta vetélésre.
2014. máj. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!