11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon remèlem, hogy tènyleg baba. Szerintetek ha hètfőn elmegyek dokihoz akkor mit fog látni? Èrdemes elmennem?
2014. máj. 17. 20:42
12/15 anonim válasza:
persze, petezsákot már biztosan lát, ami megnyugtató :) sőt, egy kis esély a szívhangra is van. Én is hétfőn megyek (7 hetesen), ha van kedved írj :))
13/15 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnàl tegnap, de semmit nem làtott csak 11 mm-es vastag nyàlkahártyàt. Viszont tegnap reggel mèg erősebb volt a tesztem, mintez amit felraktam. Most x-epil-el csinàltam. Először kimondta az oorvos is, hogy biztos terhes vagyok, de utána azt mondta hogy egyèrtelmű terhessègre utaló jel nem látható ès a papíromra is ezt írta. Viszont elküldött hcg vèrvètelre, meg ekg-ra meg vèrcsoport rh+ ellenanyag vizsgàlatra. Az aszisztens is azt mondta hogy tuti csak mèg nagyon picike.màr elèggè ideges vagyok...
2014. máj. 20. 17:29
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudom, hogy nem kène csak már nagyon règóta várunk rà.
2014. máj. 20. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!